ΠΑΟΚ: «Τρομερή η ανταπόκριση, καθημερινά πουλάμε 1000 μάσκες»

ΠΑΟΚ: «Τρομερή η ανταπόκριση, καθημερινά πουλάμε 1000 μάσκες»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Τρομερή η ανταπόκριση, καθημερινά πουλάμε 1000 μάσκες»

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει προχωρήσει στη δημιουργία προστατευτικής μάσκας κατά του κορονοϊού με το λογότυπο του ΠΑΟΚ και μέχρι τώρα είναι τρομερή η ανταπόκριση του κόσμου.

Ο Λάζαρος Μπαχτσεβάνος, υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις μάσκες προστασίας που έβγαλαν, εδώ και λίγες μέρες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

«Ήταν μια σκέψη από τότε που άρχισε ο κορονοϊός. Ενισχύσαμε το e shop. Η απήχηση του κόσμου είναι κάτι τρομερό. Υπάρχει ζήτηση από όλο την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Αυτή τη στιγμή όσες μάσκες παίρνουμε καθημερινά, φεύγουνε. Μιλάμε για 1000 μάσκες. Έχουμε τη ριγέ μάσκα, ήρθαν σήμερα οι ολόμαυρες και θα είναι διαθέσιμες από αύριο ενώ μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν μάσκες και με άλλα σχέδια.

Είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν και πρέπει να γίνουν όλα σωστά. Οι μάσκες είναι υφασμάτινες. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και μάσκες με άλλες ιδιαιτερότητες. Τα αντανακλαστικά του κόσμου είναι εκπληκτικά. Πήραμε πολλά μηνύματα και email για το εάν θα βγει μάσκα του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος πλέον έχει γίνει πιστός στα καταστήματα και τα προϊόντα της ομάδας. Η μάσκα πωλείται 2.90 ευρώ. Κάποιος σχεδιάζει μάσκες και με κάποια άλλα προϊόντα και δεν πληρώνει τα έξοδα αποστολής. Οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να καλύψει το διάστημα που είναι κλειστά τα καταστήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα