Βράνιες για τη διάκρισή του από το gazzetta.gr: «Θα συνεχίσω να πεθαίνω για την ΑΕΚ»!

Βράνιες για τη διάκρισή του από το gazzetta.gr: «Θα συνεχίσω να πεθαίνω για την ΑΕΚ»!

Βράνιες για τη διάκρισή του από το gazzetta.gr: «Θα συνεχίσω να πεθαίνω για την ΑΕΚ»!

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε στη Βοσνία με αφορμή την ανάδειξή του στους 18 κορυφαίους της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη και δήλωσε περήφανος και αποφασισμένος να τα δώσει όλα για την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Γιώργος Τσακίρης στο blog του στο gazzetta.gr επέλεξε τον Όγκνιεν Βράνιες μέσα στην κορυφαία 18αδα της ΑΕΚ την τελευταία 20ετία, και συγκεκριμένα μέσα στους καλύτερους 11. Αυτή η διάκριση έγινε θέμα στη Βοσνία με τον Βράνιες μάλιστα να μιλάει γι' αυτό στη βοσνιακή ιστοσελίδα ATV, όπου εμφανίστηκε περήφανος γι' αυτήν την τιμή, εκφράζοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να «πεθαίνει» σε κάθε παιχνίδι με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι λίγο ξαφνιασμένος, αλλά είναι μεγάλη τιμή. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και για μένα ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, και είμαι περήφανος που με επέλεξαν στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 20 ετών. Ξέρω το πόσο πολύ οι οπαδοί της ΑΕΚ ήθελαν την κατάκτηση ενός τροπαίου και ξέρω ότι τους κάναμε χαρούμενους. Για μένα αυτό αποτελεί υποχρέωση να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους όσους αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο ότι θα συνεχίσω να πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι γι' αυτά τα χρώματα», υπογράμμισε αρχικά ο Βράνιες, ο οποίος αναφέρθηκε και στα τεστ που πέρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας όλοι οι παίκτες της Ένωσης στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα:

«Κάναμε σήμερα τα τεστ και σε δύο μέρες ξεκινάμε τις προπονήσεις. Είμαστε όλοι υγιείς, αυτό είναι το πιο σημαντικό, και είμαι ενθουσιασμένος που η κατάσταση στην Ελλάδα είναι καλή. Θα μας πάρει λίγο καιρό για να επιστρέψουμε στους πραγματικούς και ανταγωνιστικούς μας ρυθμούς. Κάναμε προπόνηση στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρήσεις την απαραίτητη φόρμα σου για τα παιχνίδια. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψουμε σε αυτούς τους ρυθμούς πολύ σύντομα. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση το πρωτάθλημα θα μπορούσε να συνεχιστεί από τις 15 Ιουνίου», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα