Παναθηναϊκός: Αντιδράσεις για την πρόταση μείωσης 85% του τριμήνου!

Παναθηναϊκός: Αντιδράσεις για την πρόταση μείωσης 85% του τριμήνου!

Παναθηναϊκός: Αντιδράσεις για την πρόταση μείωσης 85% του τριμήνου!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Κορωπί, οι παίκτες ενημερώθηκαν για την πρόταση των ομάδων να κόψουν το 85% της τελευταίας δόσης συμβολαίου και όπως ήταν λογικό υπήρχαν αντιδράσεις.

Εδώ και λίγες ημέρες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΣΑΠ, ώστε να βρεθεί χρυσή τομή και να υπάρξει μείωση στις απολαβές των ποδοσφαιριστών από τον Μάρτιο μέχρι και το φινάλε της περιόδου. Ουσιαστικά μιλάμε για μία από τις τέσσερις δόσεις στο συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή, όπου η πρόταση των συλλόγων είναι να μειωθεί κατά 85%!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Δευτέρα στο Κορωπί και ενημερώθηκαν για αυτή την πρόταση. Μία πρόταση που έφερε πολλές αντιδράσεις, ειδικά από τους ξένους, οι οποίοι υπενθύμιζαν πως έχουν να πληρωθούν πριν ξεσπάσει η πανδημία! Δηλαδή τον Γενάρη, την δόση του Δεκεμβρίου. Με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι απίθανο να την αποδεχθούν και φυσικά πρέπει να δούμε τι θα συμβεί και στις άλλες ομάδες που θα προτείνουν αυτό το... ψαλίδι!

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έχουμε οριστική διακοπή, η πρόταση των ΠΑΕ κάνει λόγο για μηδενικές αποδοχές από την τελευταία δόση συμβολαίου! Κάτι που προφανώς και θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις. Ειδικά στον Παναθηναϊκό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα