Καμία συζήτηση για Ματέο Γκαρσία στις επαφές με Ερυθρό Αστέρα

Καμία συζήτηση για Ματέο Γκαρσία στις επαφές με Ερυθρό Αστέρα

Καμία συζήτηση για Ματέο Γκαρσία στις επαφές με Ερυθρό Αστέρα

bet365

Το σενάριο επιστροφής του Ματέο Γκαρσία στο «Κλ. Βικελίδης» αναπτύχθηκε από την ημέρα έναρξης των συζητήσεων του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για την πώληση του Λίντσεϊ Ροζ, αλλά το όνομα του Αργεντίνου επιθετικού, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει τεθεί…

Οι πληροφορίες που αναδεικνύονται μέσα από τις επαφές του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του Λίντσεϊ Ροζ κινούνται μεταξύ μύθου και πραγματικότητας. Κυρίως όμως, δεν είναι ξεκάθαρες υπό την έννοια ότι υπάρχει… διχογνωμία σχετικά με το ποσό που φέρεται να έχει προσφέρει η ομάδα του Βελιγραδίου στον Άρη για την αγορά του Γάλλου αμυντικού καθώς αρχικά αναφέρθηκε αυτό των 600.000 ευρώ, στη συνέχεια σημειώθηκε το αντίστοιχο των 750.000 ευρώ. Επισήμως, δεν αναφέρεται το παραμικρό και από τις δύο πλευρές κι αυτό που απλά σημειώνεται είναι ότι δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση, αλλά περιγράφηκε (από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα) το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθεί.

Από την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφορεί η φημολογία ότι στην ατζέντα της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να πει και η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός άρχισε μεν εντυπωσιακά τη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το gazzetta.gr αποτύπωσε τη φετινή πορεία του 24χρονου επιθετικού για τον οποίον ο Ερυθρός Αστέρας επένδυσε ποσό άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη Λας Πάλμας και είναι αλήθεια ότι οι Σέρβοι περίμεναν περισσότερα από αυτόν.

Ωστόσο, πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του παίκτη από την ομάδα υπό τη μορφή δανεισμού καθώς ο Ματέο Γκαρσία υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν, ανεξαρτήτως του ότι στον Ερυθρό Αστέρα θα ήθελαν να ήταν πιο σταθερός σε επίπεδο αγωνιστικών εμφανίσεων. Είναι όμως ένας παίκτης στον οποίον επένδυσαν και μέσα από το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψαν μαζί του το οποίο περιλαμβάνει το ποσό των 500.000 ευρώ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι προφανές ότι ο Άρης δεν θα μπορούσε να μπει σε διαδικασία συζήτησης από τη στιγμή που έχει αποφασίσει τη μείωση του αγωνιστικού προϋπολογισμού του εκτός κι αν αλλάξουν άρδην τα οικονομικά του και οδηγηθεί σε αναπροσαρμογή πλάνου. Παράλληλα όμως δεν είναι βέβαιο ότι ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να αποσυρθεί από το υψηλότερο επίπεδο του Champions League. Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν επίσης ότι η περίπτωση του Αργεντίνου δεν τέθηκε καν στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών και ότι γενικώς ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει σκοπό να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα