«Θα προτείνω παίκτες στον Καρέρα για την ΑΕΚ, πιστεύω στο μέλλον θα επιστρέψει στη Ρωσία»

«Θα προτείνω παίκτες στον Καρέρα για την ΑΕΚ, πιστεύω στο μέλλον θα επιστρέψει στη Ρωσία»

«Θα προτείνω παίκτες στον Καρέρα για την ΑΕΚ, πιστεύω στο μέλλον θα επιστρέψει στη Ρωσία»

bet365

Ο Ιταλορώσος ατζέντης, Μάρκο Τραμπούτσι, ο οποίος συνέβαλε στην πρόσληψη του Μάσιμο Καρέρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, αναφέρθηκε στον τεχνικό της ΑΕΚ αποκαλύπτοντας επίσης πως παρακολουθεί ποδοσφαιριστές της Ένωσης για το ρωσικό πρωτάθλημα!

Ο Τραμπούτσι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον 56χρονο τεχνικό και ήταν ουσιαστικά εκείνος που είχε επιμείνει για την πρόσληψη του στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας το 2016.

Ο ιταλικής καταγωγής ατζέντης, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Ρωσία, τόνισε σε εκπομπή του Sport Express πως σκοπεύει να προτείνει παίκτες στον Καρέρα, ενώ παράλληλα τσεκάρει ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ!

«Έχω άριστη σχέση με τον Μάσιμο και του δίνω συμβουλές. Πήγε στην Ελλάδα έπειτα από πρόσκληση του προέδρου και του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ. Ο Καρέρα πλέον δεν χρειάζεται την βοήθεια μου. Φυσικά όταν ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα μπορώ να του προτείνω κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Επίσης δίνω προσοχή σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Δεν μπορώ να πω ποιους χρειάζεται ο Μάσιμο. Ίσως κάποιοι να είναι ακριβοί για την ΑΕΚ ή κάποιοι να μην ταιριάξουν σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει οι λύσεις να είναι κάπου στη μέση. Υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες της ΑΕΚ που θα μπορούσαν να παίξουν στη Ρωία.

Ο Τραμπούτσι παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

«Πιστεύω πως ο Μάσιμο θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη Ρωσία. Πλέον είναι κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και δεν μπορούμε να μιλάμε για ρωσικό πρωτάθλημα. Στον μέλλον όμως ναι. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Καρέρα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως αυτό θα συμβεί σε ένα, δύο ή τρία χρόνια».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα