Τι λένε στη Ρεν για Γιαννούλη και γιατί δύσκολα θα προχωρήσει!

Τι λένε στη Ρεν για Γιαννούλη και γιατί δύσκολα θα προχωρήσει!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr όλη την αλήθεια σε ότι αφορά το «φλερτ» της γαλλικής ομάδας με τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ. Γιατί δεν σκοπεύουν να ανέβουν πάνω από τα 5 εκατ. ευρώ, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του Φετούτ Μαουασά. Η πρόσληψη του Μορίς της Λιόν, ο οποίος θεωρείται ως ο κορυφαίος head scout στην Ευρώπη!

Η Ρεν θεωρείται από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες της Ligue 1, διαθέτοντας υψηλό μπάτζετ για μεταγραφικές κινήσεις και εξαιρετικό σκάουτινγκ.

Το φλερτ της γαλλικής ομάδας με τον Δημήτρη Γιαννούλη ξεκίνησε από την περυσινή σεζόν. Ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε η ομάδα της Βρετάνης καταθέτοντας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου διαδοχικές προτάσεις για την απόκτηση του. Η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει θέσει σε ισχύ ο ΠΑΟΚ αντιστοιχεί στα 10 εκατ. ευρώ ποσό που η γαλλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως η Ρεν εξακολουθεί να ασχολείται φιλολογικά με την περίπτωση του Γιαννούλη, θεωρώντας πως πρόκειται για μπακ ευρωπαϊκών προδιαγραφών που καταγράψει μεγάλη πρόοδο την τελευταία διετία.

Όπως έχει διαμορφωθεί όμως η κατάσταση η γαλλική ομάδα δεν σκοπεύει να κάνει υπέρβαση για την απόκτηση του κοστολογώντας τον μάξιμουμ στα 5-6 εκατομμύρια. Όπως σημειώνεται προτεραιότητα για τον σύλλογο αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας του 21χρονου μπακ-χαφ, Φετούτ Μαουασά, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν στη Ligue 1 και αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ.

Έαν η Ρεν τον πείσει να συνεχίσει προσφέροντας του νέες βελτιωμένες αποδοχές και παράλληλα γυρίσει την πλάτη στις δελεαστικές προσφορές που ήδη έχουν κατατεθεί, τότε δύσκολα θα ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση Γιαννούλη. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείεται ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ να ξαναβρεθεί στο κάδρο αν και για την ώρα οι Γάλλοι επαναλαμβάνουν πως αποτελεί εναλλακτική λύση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεν έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες με τον Φλοριάν Μορίς προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί μέχρι τα μέσα Μαϊου. O παλαίμαχος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους chief σκάουτ στην Ευρώπη και έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία εγκαταλείπει τη Λιόν για λογαριασμό της Ρεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα