Μάνατζερ Σολδάνο: «Ο πελάτης μου θέλει να μείνει στη Μπόκα»

Μάνατζερ Σολδάνο: «Ο πελάτης μου θέλει να μείνει στη Μπόκα»

Gazzetta team
Μάνατζερ Σολδάνο: «Ο πελάτης μου θέλει να μείνει στη Μπόκα»

bet365

Το θέμα του Φρανκ Σολδάνο παραμένει ανοιχτό για Ολυμπιακό και Μπόκα, με τους Αργεντινούς να θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή, κάτι που είναι και η επιθυμία του ίδιου σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω ακούσει ότι ο Ολυμπιακός δε θέλει τον Φράνκo και θα ήταν φυσιολογικό να παραμείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του. Αν η Μπόκα δεν τον ανανεώσει, μπορεί να επιστρέψει μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά η αγορά θα παραμένει ανοικτή. Το πρώτο πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε είναι η ανανέωση του συμβολαίου του και στη συνέχεια τη δυνατότητα συνέχισης στη Μπόκα με νέο δανεισμό.

Ο Φράνκο θέλει να μείνει στην Μπόκα και είναι εξαιρετικά ευγνώμων στο κλαμπ και τους ανθρώπους του. Το πιο όμορφο πράγμα που του συνέβη είναι που στέφθηκε πρωταθλητής μαζί της. Η επιθυμία και η θέλησή του είναι να μείνει εκεί, αλλά θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα