Γαλανόπουλος: «Η Αγιά Σοφιά είναι ένα όνειρο που σε κρατάει στην ομάδα»

Γαλανόπουλος: «Η Αγιά Σοφιά είναι ένα όνειρο που σε κρατάει στην ομάδα»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Η Αγιά Σοφιά είναι ένα όνειρο που σε κρατάει στην ομάδα»

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για το όνειρο της εισόδου στην Αγιά Σοφιά, για την καριέρα του ως τώρα στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε στον στόχο του ώστε να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ.

Ο μέσος της Ένωσης φιλοξενήθηκε στο Instagram του Novasports όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατασκευή του νέου γηπέδου, το οποίο χαρακτήρησε ως «όνειρο που τον κρατάει στην ομάδα», μίλησε για τις αναμνήσεις του από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για τα ινδάλματά του, τόνισε πως ο καλύτερος προπονητής που είχε ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο πρώτος προπονητής που εμπιστεύεται τόσο εύκολα τα νέα παιδιά. Παράλληλα μίλησε και για την πορεία της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του, στοχεύοντας να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά ο Κώστας Γαλανόπουλος αναφέρθηκε:

Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας: «Με έχει πάει ο πατέρας μου μωρό πριν γκεμιστεί η Φιλαδέλφεια, αλλά δεν θυμάμαι ποιο παιχνίδι ήταν».

Στα ινδάλματα του: «Ηθελα να γίνω σαν τον Άκη Ζήκο, με είχε βοηθήσει στην ακαδημία. Ήταν από τους ανθρώπους που μας βοήθησαν πολύ πριν έρθει ο Μανωλάς στην ομάδα. Σαν παιδί άκουγα για τον Ντέμη βέβαια και ήταν ο αγαπημένος μου. Οι φίλοι μου με φώναζαν Ντέμη και μάλιστα έκανα τα μαλλιά μου όπως εκείνος. Τον είχα συναντήσει και μου είχε προσφέρει αυτόγραφο, αλλά δεν το δέχτηκα σαν αντίδραση, ίσως νράπηκα».

Στην ομάδα που προτιμά στο FIFA: «Με Αταλάντα στο FIFA, γιατί είναι ομάδα για έμπειρους».

Στην Αγιά Σοφιά: «Είναι ένα όνειρο που σε κρατάει στην ομάδα. Παίζεις τώρα και σκέφτεσαι το μετά. Θα είναι κάθε μέρα γιορτή. Έτσι θεωρώ. Δεν θα έχει σημασία το αποτέλεσμα, αν παίζεις με μεγάλη ή μικρή ομάδα».

Στα φιλαράκια του στην ΑΕΚ: «Με τον Μπάρκα, τον Μάνταλο και τον Σβάρνα κάνω παρέα».

Στο σενάριο μεταγραφής στη Μάιντς: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τη Μάιντς. Ήταν ένα ρεπορτάζ το οποίο είδα όπως κι εσείς».

Στις αναμνήσεις από την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Καταλαβαίνω πόσο όμορφη ήταν αυτή η περίοδος. Τότε δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Απλά ζούσα τη στιγμή. Οι χαρές είναι πιο δυνατές, αλλά οι άσχημες στιγμές είναι περισσότερες».

Στη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του: «Η χειρότερη στιγμή μου στην ομάδα ήταν ο τελικός με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο εξαιτίας των επεισοδίων. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην καριέρα μου».

Στον παίκτη με τον οποίο είχε την καλύτερη χημεία στον αγωνιστικό χώρο: «Έχω παίξει τα περισσότερα παιχνίδια με τον Σιμόες. Πολύ καλή συνεργασία είχα με τον Παναγιώτη Κονέ. Έπαιζα μαζί του και ήταν σαν να πίνουμε καφέ, ήταν τόσο καλή η σύνδεση μας. Ήταν σπουδαία φυσιογνωμία στα αποδυτήρια».

Στον Πέτρο Μάνταλο: «Σεβασμός στον αρχηγό, μόνο αυτό έχω να πω».

Στον αγαπημένο του προπονητή στην ΑΕΚ: «Ο καλύτερος προπονητής που είχα στην ΑΕΚ ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος με εμπιστευόταν και μου το έδειχνε. Ο πιο επιτυχημένος ήταν ο Χιμένεθ γιατί ζήσαμε πολλά μαζί του και πήραμε φυσικά και το πρωτάθλημα».

Στο αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα: «Δεν θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος».

Στους παίκτες που θα έφερνε ξανά στο ρόστερ της ομάδας: «Κονέ, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο. Είναι παίκτες που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ομάδα και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα».

Στα συναισθήματα του να παίζεις Champions League: «Κρυάδα να ακούς τον ύμνο που ονειρευόσουν από παιδάκι»

Στον Μάσιμο Καρέρα: «Αυτή την τετραετία έχω αλλάξει 12 προπονητές. Είναι ο πρώτος προπονητής που εμπιστεύεται τόσο έυκολα τα νέα παιδιά».

Στον προπονητή που τον βοήθησε περισσότερο: «Όλοι οι προπονητες, είτε σε βάζουν είτε δεν σε βάζουν κάτι σου δίνουν. Εκεί έχω καταλήξει. Ο Στέλιος Μανωλάς με βοήθησε όταν ήμουν στη δεύτερη ομάδα και με ανέβασε στην πρώτη».

Στον παίκτη που θα κρατούσε στο ρόστερ, από εκείνους των οποιών τα συμβόλαια ολοκληρώνονται: «Ο Αραούχο είναι αγάπη των οπαδών, ο Τσιγκρίνσι είναι ο σοφός της ομάδας, ο Σιμάνσκι μόλις ήρθε, δε νομίζω να φύγει, ο Χουλτ παίζει 2-3 σεζόν στην ομάδα και έχει δέσει».

Στον παίκτη που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο: «Ο Τιάγκο της Μπάγερν ήταν το κάτι άλλο. Ήταν σαν να λύνεις εξίσωση για 90 λεπτά. Του πήρα τη φανέλα με "κονέ" από τον Τσιγκρίνσκι».

Στην αποθεραπεία του: «Περιμένω να ξεκινήσουν οι αγώνες και να είναι καλά το πόδι μου. Θα είναι ωραία τα παιχνίδια. Έχω θέσει χρονικό περιθώριο να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και να είμαι έτοιμος».

Στον τραυματισμό του: «Ήταν ένας ζόρικος τραυματισμός. Το πόδι μου είχε επιβαρυνθεί από τα πολλά διαστρέμματα. Καταλάβαινα πως δεν ήταν απλό. Έπρεπε να έχω μπει νωρίτερα για χειρουργείο. Έκανα κάποιες ενέσεις για να παίξω, που δεν έπρεπε να έχω κάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα