Υφυπουργείο Αθλητισμού: Τι ισχύει για τις αθλητικές δραστηριότητες! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Τι ισχύει για τις αθλητικές δραστηριότητες! (pics & vids)

bet365

Τα πρώτα βήματα για την προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα έδωσαν στην δημοσιότητα και με σχετικές καρτέλες η ΓΓΑ με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Η όποια αλλαγή πλάνου θα είναι από τα μέσα Μαϊου και μετά.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε σχετικά στα ειδικά μέτρα με τα οποία θα γίνει σταδιακά σε πρώτη φάση η επιστροφή στην άθληση. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο ξεχώρισε η διάθεση της Κυβέρνησης να βοηθήσει την μεγάλη κατηγορία να παίξει ποδόσφαιρο και από τις 5 Μαϊου θα επιτρέπονται προπονήσεις των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας με γκρουπ των 6 έως 8 ατόμων.

Από εκεί και πέρα έχει ενδιαφέρον να δούμε πιο κάτω όλες τις καρτέλες για το restart του αθλητισμού. Οι επόμενες αποφάσεις θα προκύψουν από μέσα Μαϊου και μετά. Ειδικότερα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα