Οι Σέρβοι επιμένουν για Ροζ και τον στέλνουν στον Ερυθρό Αστέρα!

Οι Σέρβοι επιμένουν για Ροζ και τον στέλνουν στον Ερυθρό Αστέρα!

Οι Σέρβοι επιμένουν για Ροζ και τον στέλνουν στον Ερυθρό Αστέρα!

bet365

Για αλλαγή στάσης του Άρη επί του θέματος του Λίντσεϊ Ροζ και πρόθεση αποδοχής της πρότασης των 750.000 ευρώ που κατέθεσε ο Ερυθρός Αστέρας κάνει λόγο η ιστοσελίδα «hotspor».

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Mutua Madrid Open Virtual Pro. |21+

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» είναι και η αιτία της αλλαγής της στάσης του επί του ενδιαφέροντος του Ερυθρού Αστέρα για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα σημειώνεται ότι ο Άρης θα αποδεχθεί την πρόταση των 750.000 ευρώ που φέρεται να κατέθεσε η ομάδα του Βελιγραδίου.

Ωστόσο, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αυτή η πρόταση δεν κατατέθηκε από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα και κατ’ επέκταση δεν συζητήθηκε. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του σερβικού συλλόγου για τον ποδοσφαιριστή αλλά και προφανές ότι οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το μέλλον αυτής της υπόθεσης. Εξάλλου, ενδιαφέρον για τον Γάλλο παίκτη έχει εκφράσει και η Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα