Η UEFA αποδέχεται ότι υπάρχει εκκρεμοδικία στην περίπτωση του Άρη

Η UEFA αποδέχεται ότι υπάρχει εκκρεμοδικία στην περίπτωση του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η UEFA αποδέχεται ότι υπάρχει εκκρεμοδικία στην περίπτωση του Άρη

bet365

Η UEFA αποδέχεται την ύπαρξη εκκρεμοδικίας στην περίπτωση του Άρη κι έτσι το ζήτημα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών δεν επηρεάζει την εξασφάλιση της αδειοδότησής στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση τη συμμετοχή του σε διεθνή διοργάνωση.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Mutua Madrid Open Virtual Pro. |21+

Λόγω της υγειονομικής κρίσης, στο προηγούμενο διάστημα, η ΠΑΕ Άρης είχε ζητήσει το «πάγωμα» της εφαρμογής της ποινής απαγόρευσης των μεταγραφών που του επέβαλε η FIFA. Πρόσφατα απέστειλε έγγραφο και στην UEFA (μέσω της ΕΠΟ) βάσει του οποίου σημείωνε ότι υπάρχει εκκρεμοδικία επί της υπόθεσης ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA δεν είχε αποφασίσει επί της «δίωξης» των ΕΠΟ και ΠΑΕ Άρης για το ζήτημα της έκδοσης δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι το οποίο σχετίζεται με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η UEFA αποδέχεται την ύπαρξη εκκρεμοδικίας (για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών και τις οφειλές σε Σιστόν, Ούμπιντες και Πορτίγια), πράγμα που σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται η εξασφάλιση UEFA License για την ΠΑΕ Άρης, καθώς επίσης και ότι εφόσον ο φάκελος της τελευταίας εμπεριέχει όλα τα υπόλοιπα έγγραφα που απαιτούνται, δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στην αδειοδότησή της.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα