Κάλβο: «Τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα»

Κάλβο: «Τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Κάλβο: «Τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα»

bet365

Ο άλλοτε άσος του Αρη, Τόνι Κάλβο, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αποκαλύψει με ποια ομάδα έχει συμφωνήσει.

Τον θυμόμαστε όλοι από την παρουσία του στον Αρη, πριν συνεχίσει την καριέρα στην Βουλγαρία και την Κύπρο. Ο λόγος για τον Τόνι Κάλβο ο οποίος με δηλώσεις του σε εφημερίδα της Κύπρου ανέφερε πως την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά της.

Ακολουθεί το απόσπασμα των δηλώσεων του στην SPORTDAY:

-Το τελευταίο διάστημα αγωνιζόσουν σε ομάδες στην γ’ κατηγορία της Ισπανίας έτσι; Τι σκοπεύεις να κάνεις όταν με το καλό επιστρέψουμε στην καθημερινότητα; Θα συνεχίσεις στη χώρα σου;

«Ναι, αγωνίστηκα στην Βιγιαφράνκα αφού έφυγα από την Βέροια και μετά στην Σαντμπόια για μερικούς μήνες. Είναι δύσκολο φέτος να παίξουμε πιστεύω και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με την κατάσταση που επικρατεί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και έχω ήδη κλείσει για τη νέα σεζόν. Θα είμαι στην Ελλάδα».

-Έχεις συμφωνήσει δηλαδή με ομάδα στην Ελλάδα και αν ναι σε ποια;

«Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω. Το μόνο που μπορώ να σου αναφέρω είναι ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα