Λίγκα: Κάνει την τελευταία προσπάθεια επανεκκίνησης, αίτημα και για ομαδικές προπονήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Λίγκα: Κάνει την τελευταία προσπάθεια επανεκκίνησης, αίτημα και για ομαδικές προπονήσεις

bet365

Η Λίγκα μέσω του Δ.Σ. της Τετάρτης έδειξε εκ νέου διάθεση για σοβαρή προσπάθεια επανεκκίνησης του πρωταθλήματος ενώ θα σταλεί και αίτημα και στους αρμόδιους & για τις ομαδικές προπονήσεις.

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Ένα μεγάλο μέρος των ομάδων της Λίγκας είχαν έτσι και αλλιώς την επιθυμία του restart του πρωταθλήματος. Το σώμα της Διοργανώτριας Αρχής μέσω του προεδρείου του αλλά και των εκπροσώπων των ομάδων έβγαλε συναίνεση για μία σοβαρή προσπάθεια επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Νέο Δ.Σ. πιθανότατα θα γίνει το αργότερο έως τις 20 Μαϊου (μάλλον νωρίτερα). Επίσης εκτός από το αίτημα για τις ατομικές προπονήσεις των παικτών, που έχει ήδη σταλεί, η Λίγκα θα αποστείλει και σχετικό αίτημα για τις ομαδικές προπονήσεις. Η διάθεση λοιπόν υπάρχει. Μένει να φανεί και η συνέχεια.

Ο στόχος ως προς τους χρόνους παραμένει να μπορέσουν να γίνουν προπονήσεις έως τα τέλη Μαϊου και restart μες στον Ιούνιο. Να σημειωθεί πως η τηλεδιάσκεψη άρχισε στις 11 το πρωί και τελείωσε μετά τις 17.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα