Λίγκα: Το λειτουργικό πρόβλημα με τις προπονήσεις και οι διαφωνίες στις ημερομηνίες επανέναρξης

Δημήτρης Τομαράς
Λίγκα: Το λειτουργικό πρόβλημα με τις προπονήσεις και οι διαφωνίες στις ημερομηνίες επανέναρξης

bet365

Το πρόβλημα με τις ομαδικές προπονήσεις που δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 20 Μαϊου δημιούργησε νέο πεδίο διαφωνιών στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας.

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Στην Λίγκα ψάχνουν την χρονική... φόρμουλα έτσι ώστε οι προπονήσεις να αρχίσουν περί τα τέλη Μαϊου και να γίνει έτσι εφικτό να έχουμε επανέναρξη τον Ιούνιο.

Υπήρξαν ομάδες που έθεσαν ως χρονικό στόχο να αρχίσουν οι προπονήσεις - εάν γίνεται - ακόμα και στις 18 Μαϊου ενώ προφανώς υπάρχει και το Working Group που θα εξετάζει όλα αυτά τα δεδομένα. Οι διαφωνίες ακόμα και μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έχουν να κάνουν με τις ημερομηνίες (για το restart των ομαδικών προπονήσεων αλλά και του πρωταθλήματος). Εδώ να θυμίσουμε πως όπως είναι γνωστό ήδη έως τις 20 Μαϊου δεν θα μπορούν να γίνονται ομαδικές προπονήσεις ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Αυτό προφανώς δημιουργεί πρόβλημα ως προς τους χρόνους διότι εάν η Super League 1 δεν ξεκινήσει έστω και στα τέλη Ιουνίου είναι πιθανό να μην βγαίνουν μετά οι ημερομηνίες ενόψει της επόμενης χρονιάς. Έτσι και αλλιώς βέβαια στην κατάσταση την οποία βιώνουμε τα πράγματα έχουν βγει εκτός προγραμματισμού. Στα θέματα της επανέναρξης στο τραπέζι της κουβέντας έχουν πέσει και το τηλεοπτικό αλλά και το ζήτημα των συμβολαίων των παικτών.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED