Χάος στην Λίγκα: Ο Ολυμπιακός λέει για πολυϊδιοκτησίες, ο ΠΑΟΚ για στημένα και Τζήλο!

Gazzetta team
Χάος στην Λίγκα: Ο Ολυμπιακός λέει για πολυϊδιοκτησίες, ο ΠΑΟΚ για στημένα και Τζήλο!

bet365

Ο Ολυμπιακός τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρχει κεντρική διαχείριση όσο υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας και ο ΠΑΟΚ ζητάει να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των στημένων και του Τζήλου!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την πρώτη αντιπαράθεση μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Λίγκα ήρθε και η... δεύτερη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη, Ρώσο λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε η απάντηση του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Μάκη Γκαγκάτση λέει πως «λεκέδες είναι οι στημένες αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα».

Ομως οι τόνοι δεν έπεσαν. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε σε μια τηλεδιάσκεψη... χάος! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον... δεύτερο γύρο που είχε να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση είπε πως «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση. Ο Ολυμπιακός είναι θετικός στην κεντρική διαχείριση μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ή ο Βόλος που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε αμέσως λέγοντας ότι «ναι, να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Οπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε το 2015 επειδή αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κύριος Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε δεύτερο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

Η αντιπαράθεση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και με αφορμή τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλεσε τον Ολυμπιακό «αυτόκλητο υπερασπιστή του Αυγενάκη», επισημαίνοντας σ’ ότι αφορά το θέμα της πολυϊδιοκτησίας πως «κανένα δικαστήριο δε μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε από τον κουμπάρο του Αυγενάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα