Μπαλτάκος: «Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ κινήθηκε κατά του δικαστή Βρυώνη»

Μπαλτάκος: «Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ κινήθηκε κατά του δικαστή Βρυώνη»

Gazzetta team
Μπαλτάκος: «Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ κινήθηκε κατά του δικαστή Βρυώνη»

bet365

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόφαση των «ασπρόμαυρων» να καταθέσουν αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, ζητώντας να ελεγχθούν οι αποφάσεις του κ. Βρυώνη.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η αναφορά του ΠΑΟΚ προς τον Άρειο Πάγο για τον δικαστή Βρυώνη, έγινε για συγκεκριμένους λόγους, όπως εξήγησε ο Τάκης Μπαλτάκος σε ραδιοφωνική συνέντευξη του.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την αναφορά του ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο: «Στις 14 Απριλίου βγήκε η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία. Ο κύριος Βρυώνης ψήφισε ότι επιτρέπεται η παρέμβαση τρίτης ομάδας και επέτρεψε την παρέμβαση του Ολυμπιακού. Το περίεργο είναι ότι ήταν μέλος και σε άλλη τριμελής σύνθεση της Επιτροπής σε μια υπόθεση ακριβώς ίδια και αποφάσισε το αντίθετο. Αυτό δημιουργεί εντύπωση κακή και αρνητική. Δεν είναι λογικό να λέει ότι επιτρέπεται και δεν επιτρέπεται παρέμβαση. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που θίγεται προσφεύγει και ζητά να ελεγχθεί η συμπεριφορά του δικαστή».

Για την τιμωρία του δικαστή και το όφελος του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει κλιμάκωση ποινών. Η ποινή του μπορεί να είναι από επίπληξη μέχρι οριστική παύση. Εάν η απόφαση είναι λανθασμένη σε αυτό, τότε μπορεί να αλλάξει η απόφαση ως προς αυτό. Η παρέμβαση του Ολυμπιακού αφού έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να παρέμβει στο CAS. Θα πρέπει να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης. Είμαστε μακριά όμως από αυτό. Θα πρέπει να αποδειχθεί ότι είπε Α στη μια και Β στην άλλη υπόθεση, να προχωρήσει η διαδικασία και να δούμε ποιο είναι το σωστό».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED