Super League 1: Αίτημα των ομάδων να επιτραπούν ατομικές προπονήσεις των παικτών σε ανοιχτούς χώρους

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Αίτημα των ομάδων να επιτραπούν ατομικές προπονήσεις των παικτών σε ανοιχτούς χώρους

bet365

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες και ειδικά της μεγάλης κατηγορίας έχουν κάνει αίτημα προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού για ατομικές προπονήσεις παικτών σε ανοιχτά γήπεδα, το οποίο ήδη εξετάζεται.

Αυτό που ζητούν οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών συλλόγων σε πρώτη φάση είναι να επιτραπούν ατομικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης και βελτίωσης των παικτών. Επίσης να μπορούν να προπονούνται έστω ανά δύο (ανά ζευγάρια αυστηρά) σε ανοιχτούς χώρους (τα προπονητήρια / γήπεδα των ομάδων ή σε γήπεδα γενικότερα).

Είναι ένα αίτημα που αφορά στην εφαρμογή του ως προς τις προσεχείς ημέρες. Θα εξεταστεί ανάλογα από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και θα ληφθεί σχετική απόφαση. Σε σχέση με το σκέλος των φιλάθλων πάντως η εκτίμηση παραμένει πως όταν θα ξαναέχουμε δράση θα πάμε για σχεδόν όλο το υπόλοιπο του 2020 ή το πιο μεγάλο μέρος του σε ματς κεκλεισμένων των Θυρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα