Μάνατζερ Κοτς στο gazzetta.gr: «Εκπληκτική δουλειά στον Παναθηναϊκό, τσεκάρουν τα τοπ ταλέντα της Ευρώπης»

Μάνατζερ Κοτς στο gazzetta.gr: «Εκπληκτική δουλειά στον Παναθηναϊκό, τσεκάρουν τα τοπ ταλέντα της Ευρώπης»

Μάνατζερ Κοτς στο gazzetta.gr: «Εκπληκτική δουλειά στον Παναθηναϊκό, τσεκάρουν τα τοπ ταλέντα της Ευρώπης»

bet365

Ο Ταν Κέσλερ, ατζέντης του Οζάν Κοτς της Μπούρσασπορ σχολιάζει στο gazzetta.gr τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τον 19χρονο αμυντικό χαφ.

Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας έκανε αναφορά στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 19χρονο διεθνή με την Εθνικών Νέων της Τουρκίας, Οζάν Κοτς. Όπως τονίζεται, ο νεαρός αμυντικός χαφ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως η Αλμερία, η Σερκλ Μπριζ και άλλες.

Ο Κοτς αναδείχθηκε πρώτος σε χιλιόμετρα στο πρωτάθλημα Νέων της τουρκικής Λίγκας και ο παίκτης με τα λιγότερα λάθη, ενώ έχει μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Μπούρσασπορ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Τούρκου διεθνή, Ταν Κέσλερ, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον των «πρασίνων», ωστόσο έπλεξε το εγκώμιο των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για το γεγονός πως παρακολουθούν τοπ ταλέντα του ευρωπαϊκού, αλλά και βαλκανικού ποδοσφαίρου.

Ο Ταν Κέσλερ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο Οζάν ανήκει στην γενιά των Κ-19 ποδοσφαιριστών της Τουρκίας με συμμετοχές στην εθνική Τουρκίας. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν εκπληκτική δουλειά παρακολουθώντας τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης, αλλά και στα Βαλκάνια. Νομίζω πως ο Οζάν έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον, αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω για το εάν ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε ή όχι να αποτελέσει επιλογή μας.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Τα πήγε πολύ καλά στο πρωτάθλημα Elite (σ.σ.: Κ19 του τουρκικού πρωταθλήματος) έχοντας καταγράψει αξιοσημείωτα στατιστικά. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους για την απόκτηση του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα