Γκόρνικ για Γιακουμάκη - Βασιλαντωνόπουλο: «Ακόμα και μέσα Ιούνη επαφές για παράταση συμβολαίων»

Γκόρνικ για Γιακουμάκη - Βασιλαντωνόπουλο: «Ακόμα και μέσα Ιούνη επαφές για παράταση συμβολαίων»

Gazzetta team
Γκόρνικ για Γιακουμάκη - Βασιλαντωνόπουλο: «Ακόμα και μέσα Ιούνη επαφές για παράταση συμβολαίων»

bet365

Ο πρόεδρος της Γκόρνικ έκανε δηλώσεις στην Πολωνία σχετικά με την πιθανότητα παράτασης των δανεισμών που λήγουν, όπως του Γιώργου Γιακουμάκη και του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Ο Ντάριους Τσέρνικ, ισχυρός άνδρας της Γκόρνικ στην οποία αγωνίζονται ως δανεικοί από την ΑΕΚ οι Γιακουμάκης και Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στην Dziennik Zachodni σχετικά με τις περιπτώσεις παικτών της ομάδας των οποίων τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30 Ιουνίου. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της πολωνικής ομάδας τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λάβει χώρα κάποια συζήτηση λόγω της κατάστασης και οι επαφές μπορεί να πάνε ακόμα και στα μέσα του Ιουνίου και θα αφορούν παράταση των συμβολαίων τους μέχρι τον Ιούλιο.

«Πιστεύω ότι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος και οι συζητήσεις για πιθανές επεκτάσεις των συμβολαίων θα γίνουν αργότερα, ειδικά στις περιπτώσεις που θα χρειαστούν παράταση για τον Ιούλιο. Μπορούμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες διαπραγματεύσεις ακόμη και μέσα Ιουνίου, όταν θα ξέρουμε το πρόγραμμα και ποιες θα είναι οι πραγματικές πιθανότητες ολοκλήρωση της σεζόν», σχολίασε σε σχετική ερώτηση που του έγινε, προσθέτοντας:

«Δεν είναι γνωστό ακόμη πότε θα ανοίξει και πώς θα είναι η μεταγραφική περίοδος. Τώρα είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους μας και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Επομένως, δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τις μεταγραφές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα