Χάμαρμπι για Τάνκοβιτς: «Δεν κλείνει καμία πόρτα, αλλά το θέμα είναι στον πάγο»

Χάμαρμπι για Τάνκοβιτς: «Δεν κλείνει καμία πόρτα, αλλά το θέμα είναι στον πάγο»

Gazzetta team
Χάμαρμπι για Τάνκοβιτς: «Δεν κλείνει καμία πόρτα, αλλά το θέμα είναι στον πάγο»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον μίλησε στη Σουηδία για το μέλλον του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο 25χρονος Σουηδός εξτρέμ αποτελεί μία περίπτωση που παραμένει στη μεταγραφική λίστα του Ίλια Ίβιτς για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης της ΑΕΚ, με το συμβόλαιό του στη Χάμαρμπι να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Στη Σουηδία γίνεται νέα αναφορά σχετικά με το μέλλον του, τονίζοντας πως μετά το ναυάγιο με την Τζένοα, ο Τάνκοβιτς συνδέθηκε έντονα με μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον μιλώντας στο Fotbollskanalen για τον Τάνκοβιτς τόνισε πως όλες οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του είναι στον... αέρα αυτή τη στιγμή λόγω του κορονοϊού, επισημαίνοντας πως ο παίκτης δεν κλείνει καμία πόρτα όσον αφορά το επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Η υπόθεση του Τάνκοβιτς είναι στον πάγο, όπως κι άλλες υποθέσεις εξαιτίας του κοροναϊού. Γνωρίζουμε φυσικά ότι τελειώνει το συμβόλαιό του και έχουμε κάνει μία πρόταση. Ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει αβεβαιότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι καιρός να συζητάμε τέτοια πράγματα αυτή τη στιγμή», υπογράμμισε, προσθέτοντας σε ερώτηση σχετικά με το τι θέλει ο Τάνκοβιτς:

«Όχι, δεν ξέρω. Πιθανότατα δεν κλείνει πόρτες, αλλά αυτά δεν είναι θέματα με τα οποία ασχολούνται αυτοί τη στιγμή οι σουηδικοί σύλλογοι. Εμείς τον περιμένουμε να αρχίσουμε τη σεζόν στις 14 Ιουνίου καθώς θα έχει ακόμα συμβόλαιο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fotbollskanalen η Χάμαρμπι πριν την κρίση του κορονοϊού είχε προτείνει νέο συμβόλαιο στον Σουηδό εξτρέμ, ωστόσο οι συζητήσεις «πάγωσαν» λόγω των εξελίξεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα