«Ο Μιχόγεβιτς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Μιχόγεβιτς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Ο Μιχόγεβιτς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Τα νέα οικονομικά δεδομένα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, φαίνεται πως «φρέναραν» την Αουε ώστε να ενεργοποιήσει την οψιόν για τον 24χρονο στόπερ

Αρκετά καλή σεζόν με τον Αουε κάνει ο Μιχόγεβιτς και από τη γερμανική ομάδα δεν έκρυβαν την πρόθεσή τους να καταβάλουν την οψιόν για την απόκτησή του, ύψους περίπου 800.000 ευρώ. Ο νεαρός στόπερ έπαιξε σε 26 ματς στη 2η κατηγορία (1 γκολ) και ενώ όλα έδειχναν πως θα γίνει μόνιμος κάτοικος Σαξονίας, όμως η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα δεδομένα. Όπως αναφέρουν ορισμένα ΜΜΕ στην πατρίδα του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, η Αουε αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το buy out λόγω της αλλαγής οικονομικών δεδομένων που πλέον επικρατούν λόγω της πανδημίας και αυτόματα ο 24χρονος καλείται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα