Γκασπάρ: «Στην Ελλάδα πήραν νωρίς μέτρα για τον ιό και υπήρξε έλεγχος της κατάστασης»

Γκασπάρ: «Στην Ελλάδα πήραν νωρίς μέτρα για τον ιό και υπήρξε έλεγχος της κατάστασης»

Δημήτρης Τομαράς
Γκασπάρ: «Στην Ελλάδα πήραν νωρίς μέτρα για τον ιό και υπήρξε έλεγχος της κατάστασης»

bet365

Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Γκασπάρ, σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία μίλησε για τον covid-19, τα μέτρα που πήρε η Ελλάδα και την καθημερινότητά του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μιλώντας στην A Bola ο Γκασπάρ επισήμανε ανάμεσα στα άλλα για:

Την κατάσταση με τον ιό: Είναι μια δύσκολη περίοδος, στην οποία όμως έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο. Τον περνάω ακούγοντας μουσική, παρακολουθώντας ταινίες, παίζοντας PlayStation και φυσικά μιλάω με την οικογένειά μου. Διατηρώ το πρόγραμμα διατροφής μου και κοιμάμαι νωρίς για να επιστρέψω στις προπονήσεις χωρίς ν' αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.

Τα μέτρα στην Ελλάδα: Στην Ελλάδα έλαβαν νωρίς τα μέτρα και υπήρξε έλεγχος της κατάστασης. Πήραν νωρίς μέτρα για τον ιό. Θυμάμαι ότι μετά το ματς με τη Γουλβς, τα σχολεία είχαν κλείσει. Έβαλαν περιορισμούς στην είσοδο στο σούπερμαρκετ για να αποφευχθούν οι μεγάλες ουρές αναμονής. Πρέπει να φοράμε γάντια. Πρέπει να στέλνουμε μήνυμα για να βγούμε έξω. Ήταν μέτρα που βοήθησαν και τα αποτελέσματα έχουν φανεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα