Ποιος θα σκοράρει πρώτος στην επανέναρξη της Super League 1; - Αυτά «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρείες

Gazzetta team
Ποιος θα σκοράρει πρώτος στην επανέναρξη της Super League 1; - Αυτά «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρείες

bet365

Άπαντες αδημονούν για την επανέναρξη της Super League 1 και οι αποδόσεις για τον παίκτη που θα βρει πρώτος δίχτυα μετά τη σέντρα των αγώνων έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται.

Την πιο «περίεργη» άνοιξη των (πολλών) τελευταίων ετών βιώνουν οι ευρωπαϊκές ομάδες, μένοντας μακριά από την αγωνιστική δράση, χωρίς αγώνες και προετοιμασία για σπουδαίες αναμετρήσεις, ευρωπαϊκές συναντήσεις ή κρίσιμα ματς που θα ορίσουν το μέλλον τους.

«Μικροί» και «μεγάλοι» αρκούνται σε τηλεπροπονήσεις και ατομική συντήρηση, ούτως ώστε η επανέναρξη της σεζόν να τους βρει κατά το δυνατόν έτοιμους για ένα φινάλε-εξπρές ως το καλοκαίρι, με playoffs, ευρωπαϊκά νοκ άουτ, playouts και όλα όσα έχουν μείνει εκκρεμή.

Ποιος θα σκοράρει πρώτος στην επανέναρξη; (21+)

Η αγωνία των φιλάθλων έχει να κάνει με τις ομάδες και τους παίκτες τους, που διέκοψαν άτσαλα την προπόνησή τους και περιμένουν να επανεμφανιστούν. Για τους σκόρερς αυτό ίσως είναι παραπάνω απαιτητικό, με τις στοιχηματικές εταιρείες να βγάζουν αποδόσεις για τον πρώτο που θα καταφέρει να βρει δίχτυα, όταν οι αγώνες ξεκινήσουν πάλι!

Φαβορί είναι ο Μπράουν Ιντέγε, έχοντας τη μικρότερη απόδοση μεταξύ των επιθετικών που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ από κοντά βρίσκεται και ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Δείτε τις αποδόσεις των σκόρερ (21+)

Εξάλλου, εκτός του ραντάρ των στοιχηματικών για τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος όταν αρχίσει ξανά η δράση δεν βρίσκονται ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί, ο Τσούμπα Άκπομ, ο Φεντερίκο Μακέντα, αλλά και ο Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα