Νέτο: «Φανταστικό αυτό που ζήσαμε, αξίζαμε το Κύπελλο»

Νέτο: «Φανταστικό αυτό που ζήσαμε, αξίζαμε το Κύπελλο»

Gazzetta team
Νέτο: «Φανταστικό αυτό που ζήσαμε, αξίζαμε το Κύπελλο»

bet365

Ο Ντάρσι Νέτο θυμήθηκε τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, την κάθοδο των φίλων του Άρη, την απώλεια του τίτλου, ενώ στάθηκε και στην τωρινή κατάσταση που επικρατεί στον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Άρη μίλησε στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και αρχικά αναφέρθηκε στα όσα έζησε πριν από 10 χρόνια, στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. «Θυμάμαι τα πάντα σαν να είναι πριν από λίγες μέρες. Τόσος κόσμος να έχει έρθει από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ήταν εκπληκτικό. Ο Παναθηναϊκός ήταν μια πολύ καλή ομάδα με Καραγκουνη, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγιδη, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Κι εμείς ήμασταν καλή ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Ήρθαν και οι γονείς μου από Βραζιλία και είπαν τι ωραία που είναι. Με πονάει ακόμη που χάσαμε εκείνο το κύπελλο γιατί είχαμε πολύ καλή ομάδα, ήμασταν σε καλή κατάσταση και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Δεν ήταν σαν τον τελικό με τον Ολυμπιακό όπου και πάλι μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα το κύπελλο, αλλά δεν παίξαμε καλά γιατί μπήκαμε με τη λογική ότι το παιχνίδι είναι δικό μας. Θυμάμαι τον κόσμο, ήταν κάτι φανταστικό».

Αναφέρθηκε και στον τότε προπονητή του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. «Δεν υπήρχε φόβος, αλλά σεβασμός. Πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις, παίζαμε με την μπάλα. Μόλις έμπαινε στο γήπεδο, μας κοίταζε και τέλος. Δεν άφηνε περιθώριο. Ήταν πολύ σοβαρός προπονητής και άνθρωπος. Ο Κούπερ είχε την ομάδα στο χέρι του. Αν δεν έπαιζα εγώ, έπαιζε άλλος, Είχαμε πληρότητα».

Μίλησε και για την τωρινή κατάσταση στον Άρη. «Ξέρω ότι η ομάδα έχει προβλήματα με τις πληρωμές. Μιλάω με τους παίκτες. Με τον Γκάμα, τον Σόουζα… Ποιοι παίκτες έχουν συμβόλαιο για του χρόνου; Ο Άρης πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού, τα συμβόλαια που υπέγραψε. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει. Να αποκτήσει καλύτερη οργάνωση και να κάνει οικονομική πολιτική. Χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός σε όλα. Από τα προγράμματα των παικτών, το φαγητό τους, τα πάντα. Ο Άρης θα πρέπει να βγάζει παίκτες, όχι να έρχεται ένας παίκτης για έναν χρόνο, να φεύγει μετά και η ομάδα να μην κερδίζει τίποτε. Ο προπονητής χρειάζεται να μείνει για τουλάχιστον τρία χρόνια για να δείξει έργο του. Να ξέρει πως είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα