Τι «δείχνουν» οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Χατζηγιοβάνη (poll)

Τι «δείχνουν» οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Χατζηγιοβάνη (poll)

Gazzetta team
Τι «δείχνουν» οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Χατζηγιοβάνη (poll)

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είδε την καλή σεζόν που πραγματοποιούσε μέχρι τώρα να μένει στη... μέση, ενώ εκκρεμούν και οι τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, με αρκετές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Σε μια εποχή που στο ποδόσφαιρο οι μεταγραφικές δαπάνες κυριαρχούν, ο Παναθηναϊκός των πολλών οικονομικών προβλημάτων επιχείρησε πριν λίγα χρόνια να αναδείξει ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του, προωθώντας τους στην πρώτη ομάδα και δίνοντάς τους αληθινές ευκαιρίες να δείξουν ό,τι αξίζουν.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί μια τέτοια περίπτωση και στην τέταρτη σεζόν του στο «τριφύλλι», είναι ήδη έτοιμος παίκτης. Από άποψη στατιστικών, φέτος πραγματοποιούσε την καλύτερη χρονιά του, με 26 εμφανίσεις, 7 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέχρι η δράση να… παγώσει εξαιτίας του κορονοϊού.

Με την τεχνική, την ταχύτητα και τον χαρακτήρα που έχει δείξει, έχει καταφέρει να λογίζεται ως βασικός από τον Γιώργο Δώνη, επιτυγχάνοντας ό,τι επεδίωκαν οι «πράσινοι», δηλαδή να αναδείξουν έναν ποδοσφαιριστή από τα «σπλάχνα» τους, να δημιουργήσουν μια υπεραξία και να βρουν αυτό που ψάχνουν δίχως να χρειαστεί να αγοράσουν.

Βέβαια αντίστροφα, η εξέλιξη του Χατζηγιοβάνη έφερε κι ανάλογες απαιτήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το 2022. Οι συζητήσεις του παίκτη με τον σύλλογο δεν έχουν ευδοκιμήσει και όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, δεν κοπάζουν και οι φήμες αναφορικά με τις ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για πολλούς λόγους. Η συναισθηματική ταύτιση του παίκτη μαζί του, το γεγονός ότι εκεί έχει αναγνωριστεί η αξία και η προσφορά του, καθώς και ότι δεν είναι βέβαιο πως ο παίκτης ψάχνει από τώρα την επιλογή του εξωτερικού φέρνουν το «τριφύλλι» στην pole position, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Σίγουρα πάντως η περίπτωσή του θα έχει ενδιαφέρον, όταν το ποδόσφαιρο «μπει» ξανά στη ζωή μας, αφού ενδεχόμενη διαφωνία μεταξύ Χατζηγιοβάνη και Παναθηναϊκού θα φέρει κι άλλες ομάδες στο προσκήνιο για την περίπτωσή του!

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα