Παναθηναϊκός: Ο Ανουάρ θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ λόγω... κορονοϊού, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Ανουάρ θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ λόγω... κορονοϊού, σύμφωνα με τους Ισπανούς

bet365

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως λόγω κορονοϊού, η Βαγιαδολίδ θα δώσει ρόλο σε παίκτες που της ανήκουν και είναι δανεικοί, όπως ο Ανουάρ.

Να ξεχάσουν τις ακριβές μεταγραφές φαίνεται πως πρέπει οι Ισπανικές ομάδες, όπως είπε και ο πρόεδρος της Λα Λίγκ Χαβιέρ Τεμπάς. Αυτό σημαίνει πως πλέον θα υπάρξουν νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού.

Η ιστοσελίδα «pucelafichajes.com», σχολιάζει πως στην Βαγιαδολίδ αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσει πολλά λεφτά στις μεταγραφές κι αντίθετα θα δώσει ρόλο σε ποδοσφαιριστές που της ανήκουν κι έχουν παραχωρηθεί δανεικοί. Μεταξύ αυτών φυσικά είναι και ο Ανουάρ που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή πλέον να είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι» όταν ολοκληρωθεί η σεζόν μετά τον Covid-19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα