ΟΦΗ: Κάνει έφεση για την ποινή λόγω Γκαγκάτση

ΟΦΗ: Κάνει έφεση για την ποινή λόγω Γκαγκάτση

Gazzetta team
ΟΦΗ: Κάνει έφεση για την ποινή λόγω Γκαγκάτση

bet365

Οι κρητικοί θα κινηθούν ώστε να «πέσει» το «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε

Μεταξύ των ομάδων που τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο είναι ο ΟΦΗ (30.000 ευρώ ως ΠΑΕ και 10.000 ευρώ ο Ηλίας Πουρσανίδης), μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση. Οι κρητικοί πάντως δείχνουν διατεθειμένοι να «κυνηγήσουν» την υπόθεση και να ασκήσουν έφεση, καθώς αναφέρουν πως όταν ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία εκείνος βρίσκονταν ήδη στη Super League και όταν τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσής του τάχθηκαν με την άποψη πως πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του και ύστερα να προβεί η διοργανώτρια αρχή στην οποιαδήποτε κίνηση.

Μάλιστα τότε είχε πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο αποζημίωσης του παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ομάδες, σε περίπτωση που απομακρύνονταν από τη θέση του πριν αποφανθούν οριστικά οι αρμόδιες αρχές για το θέμα του και τελικά δικαιώνονταν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα