ΟΦΗ: Κάνει έφεση για την ποινή λόγω Γκαγκάτση

Gazzetta team
ΟΦΗ: Κάνει έφεση για την ποινή λόγω Γκαγκάτση

bet365

Οι κρητικοί θα κινηθούν ώστε να «πέσει» το «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε

Μεταξύ των ομάδων που τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο είναι ο ΟΦΗ (30.000 ευρώ ως ΠΑΕ και 10.000 ευρώ ο Ηλίας Πουρσανίδης), μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση. Οι κρητικοί πάντως δείχνουν διατεθειμένοι να «κυνηγήσουν» την υπόθεση και να ασκήσουν έφεση, καθώς αναφέρουν πως όταν ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία εκείνος βρίσκονταν ήδη στη Super League και όταν τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσής του τάχθηκαν με την άποψη πως πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του και ύστερα να προβεί η διοργανώτρια αρχή στην οποιαδήποτε κίνηση.

Μάλιστα τότε είχε πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο αποζημίωσης του παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ομάδες, σε περίπτωση που απομακρύνονταν από τη θέση του πριν αποφανθούν οριστικά οι αρμόδιες αρχές για το θέμα του και τελικά δικαιώνονταν.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED