Νέα αναγνώριση της ΑΕΚ για τη συλλεκτική φανέλα κατά του κορονοϊού (pic)

Νέα αναγνώριση της ΑΕΚ για τη συλλεκτική φανέλα κατά του κορονοϊού (pic)

Gazzetta team
Νέα αναγνώριση της ΑΕΚ για τη συλλεκτική φανέλα κατά του κορονοϊού (pic)

bet365

Η καμπάνια Supporter of Each Other έκανε ειδική αναφορά στην ΑΕΚ και στην πρωτοβουλία της για την πώληση της συλλεκτικής εμφάνισης στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Πρόσφατα η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων είχε χειροκροτήσει την κίνηση της ΑΕΚ να θέσει προς πώληση συλλεκτική φανέλα με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στην αγορά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού στη μάχη ενάντια στον COVID 19.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη με 1000 εμφανίσεις να φεύγουν και την ΑΕΚ να ζητάει νέες παραγγελίες ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των γιατρών με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν.

Αυτή η πρωτοβουλία της ΑΕΚ αναγνωρίστηκε εκ νέου, αυτή τη φορά από τη διεθνή καμπάνια Supporter of Each Other, η οποία έχει δημιουργηθεί προκειμένου να εμπνεύσει αθλητικούς συλλόγους, λίγκες και ομοσπονδίες στην ενίσχυση του αγώνα κατά του κορονοϊού.

Η καμπάνια ανέδειξε την πρωτοβουλία της ΑΕΚ με τη συλλεκτική φανέλα καθώς και όλες τις κινήσεις της με τη δημιουργία βίντεο μέσω των social media με την παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας, δίνοντας στους φίλους των κιτρινόμαυρων τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί τους και να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες του εγκλεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα