Μαρτίνς: «Μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση συνειδητοποίησα πόσο απαραίτητη είναι»

Μαρτίνς: «Μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση συνειδητοποίησα πόσο απαραίτητη είναι»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση συνειδητοποίησα πόσο απαραίτητη είναι»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε στην επίσημη σελίδα της Φεϊρένσε στο Facebook, με την οποία έχει ποδοσφαιρικό παρελθόν. Τι είπε για την παύση της δράσης.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε σχετικά ανάμεσα στα άλλα για:

Τον Ενρίκε Νούνες ο οποίος ήταν προπονητής της πορτογαλικής ομάδας: Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο προπονητή από τον Ενρίκε Νούνες και με βοήθησε πολύ ως άνθρωπο. Πέρασα πολλές ώρες προπόνησης και παιχνιδιών στην Φεϊρένσε και με προπόνησε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι ένα ορόσημο που με σημάδεψε. Εκτός από αυτόν, θυμάμαι επίσης πόσο εξελίχθηκα με τον προπονητή Κάρλος Κειρόζ και σημειώνω επίσης τον Ζοσέ Κουσέιρο, ο οποίος ήταν συμπαίκτης και προπονητής μου.

Το τι του αρέσει πιο πολύ στο επάγγελμά του: Μου αρέσει να βλέπω την ανάπτυξη των παικτών, να βλέπω καλά παιχνίδια και να συνειδητοποιώ ότι οι ιδέες μου λειτουργούν. Μου δίνει χαρά να βοηθήσω τους παίκτες μου να γίνονται άντρες (εννοεί με ωριμότητα μέσω του ποδοσφαίρου).

Την καραντίνα και την παύση της δράσης: Φέτος παίξαμε ήδη 48 επίσημα παιχνίδια και σχεδόν δεν σταμάτησα. Ήμουν λίγο εξαντλημένος, αλλά μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ απαραίτητο. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι περισσότερο με την οικογένειά μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα