Χασάν: «Υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να με κρατήσει, έχουν μιλήσει με τον ατζέντη μου»

Χασάν: «Υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να με κρατήσει, έχουν μιλήσει με τον ατζέντη μου»

Δημήτρης Τομαράς
Χασάν: «Υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να με κρατήσει, έχουν μιλήσει με τον ατζέντη μου»

bet365

Ο Αιγύπτιος στράικερ με δηλώσεις του επιβεβαιώνει το προ ημερών ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται πολύ σοβαρά την αγορά του και κάνει σχετικές κινήσεις.

Κάθε Τετάρτη σε περιμένουν περιστροφές* στο καζίνο της bwin. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει το σχετικό θέμα για το μέλλον του Χασάν,

Ο Αιγύπτιος διεθνής φορ μίλησε ετο κανάλι «Al Nahar» και ανάμεσα στα άλλα επιβεβαίωσε στις τοποθετήσεις του και το ποσό της ρήτρας (2.5 εκατ. ευρώ) αλλά και την διάθεση του Ολυμπιακού να τον κρατήσει.

Μεταξύ άλλων είπε πως «έχω δεχτεί μια πρόταση, από ένα εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Παράλληλα όμως, υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο μου, που 'λέει' πως με 2,5 εκατ. ευρώ, μπορώ να πάρω κανονική μεταγραφή από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, γιατί οι αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν 'παγώσει' αλλά σε περίπτωση που η δράση επιστρέψει, θα υπάρξουν συζητήσεις. Υπάρχει πάντως ενδιαφέρον από το κλαμπ για να με κρατήσει και μίλησαν με τον ατζέντη μου. Δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Αυτή την στιγμή θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας». Τέλος, σε ερώτηση για τον κορυφαίους Αιγύπτιους που έχουν παίξει στην Ελλάδα, έκανε αναφορά στον Σικαμπάλα, που εκτός από τον ΠΑΟΚ, έπαιξε και στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα