Οι ομάδες φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μίσιτς σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Οι ομάδες φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μίσιτς σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Gazzetta team
Οι ομάδες φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μίσιτς σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

bet365

O κορυφαίος παίκτης του φετινού ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ομάδων και οι στοιχηματικές δίνουν τις δικές τους αποδόσεις για το μέλλον του Κροάτη.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ηταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά στον φετινό ΠΑΟΚ. Ο Γιόσιπ Μίσιτς είχε 6 γκολ και 11 ασίστ πριν την διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων σε όλον τον κόσμο και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και ένας από τους καλύτερους της Super League.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Κροάτη μέσου όμως; Θα μείνει στον ΠΑΟΚ; Θα επιστρέψει στην Σπόρτινγκ; Η θα βρεθεί άλλη ομάδα για να τον αγοράσει.

Υπάρχει στοίχημα για την επόμενη ομάδα του Γιόσιπ Μίσιτς. Για το που θα βρίσκεται δηλαδή πριν την 1η Σεπτεμβρίου. Και σύμφωνα με τις στοιχηματικές φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει την μεταγραφή στα χέρια της.

Η ρήτρα είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ και αν δώσει αυτό το ποσό στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας τότε θα τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη.

Δεύτερο φαβορί σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές είναι η πορτογαλική ομάδα. Δηλαδή ο Μίσιτς να επιστρέψει από τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ και να παραμείνει στην Σπόρτινγκ.

Ομως στο ίδιο στοίχημα υπάρχει και η επιλογή άλλης ομάδας. Δηλαδή ο Μίσιτς να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ από τον δανεισμό και ο πορτογαλικός σύλλογος να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα