ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για Γιαννούλη»

ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για Γιαννούλη»

bet365

Τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται και σήμερα (22/4) με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, φήμη την οποία διάψευσε ο εκπρόσωπος του.

Με δηλώσεις του σε τουρκικά ΜΜΕ ο Βασίλης Παναγιωτάκης, εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη, ξεκαθάρισε πως η Μπεσίκτας δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ.

«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Μπεσίκτας. Αν η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται, γιατί όχι; Δεν θα πω κάτι αρνητικό. Δεν γνωρίζω αυτή την ώρα την οικονομική κατάσταση της Μπεσίκτας. Ο Γιαννούλης είναι ένας πολύτιμος παίκτης με μεγάλη χρηματική αξία. Θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα…», υποστήριξε ο Έλληνας εκπρόσωπος του διεθνή αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα