Ο ΠΑΟΚ… ξαναζεί τη φιέστα του με εικόνα!

Ο ΠΑΟΚ… ξαναζεί τη φιέστα του με εικόνα!

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ… ξαναζεί τη φιέστα του με εικόνα!

bet365

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας για τρίτη φορά στην ιστορία του και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προβάλλει τη φιέστα στην κατάμεστη Τούμπα.

Το βράδυ της 21ης Απριλίου του 2019 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ, που κατόρθωνε μετά από μια αήττητη πορεία να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας και να βάλει τέλος στα 34 χρόνια της αναμονής για την κατάκτηση της κορυφής.

«Πάμε να ζήσουμε ξανά τη μαγεία εκείνης της νύχτας», προτείνει η«ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στους φίλους της ομάδας και προβάλλει, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, στις 21:30 τα παρασκήνια της γιορτής (Behind the scenes - H γιορτή του ΠΑΟΚ) και στις 22:00 την ιστορική φιέστα, που θα μείνει αξέχαστη για πάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα