«Ο Παναιτωλικός απέδειξε την κοινωνική του ευαισθησία»

Gazzetta team
«Ο Παναιτωλικός απέδειξε την κοινωνική του ευαισθησία»

bet365

Το νοσοκομείο Αγρινίου ευχαρίστησε τα «καναρίνια» για την πρόσφατη βοήθεια που του παρείχαν

Στο πλευρό του νοσοκομείου Αγρινίου βρέθηκε πρόσφατα ο Παναιτωλικός, καθώς προσέφερε υγειονομικό υλικό. Ο διοικητής του ευχαρίστησε σήμερα τον Φώτη Κωστούλα και τα «καναρίνια» γενικότερα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο Διοικητής του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί Δημόσια τον κ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την δωρεά των ατομικών μέσων προστασίας προς το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η ενίσχυση και βοήθεια για την στήριξη της προσπάθειας των Δημοσίων Νοσοκομείων στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 , είναι και καθήκον και υποχρέωση όχι μόνο της πολιτείας, αλλά και όλων όσων έχουν την δυνατότητα.

Και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και την κοινωνική αλληλεγγύη ως χαρακτηριστικά στην λειτουργία της, πέρα από την καθαρή αθλητική της δραστηριότητα.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝIΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Στ. ΤΣΩΛΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα