Να έδινε ο Ολυμπιακός Ανδρούτσο, Μάνο στην Ξάνθη και να την κατήγγειλε μετά για παράρτημα!

Να έδινε ο Ολυμπιακός Ανδρούτσο, Μάνο στην Ξάνθη και να την κατήγγειλε μετά για παράρτημα!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta θέματα της επικαιρότητας του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Διαβάζουμε ότι «ομάδα ειδικών» που έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ ερευνά ενδεχόμενο φαινόμενο πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού σε δύο άλλες ΠΑΕ.

Η δική μου εκτίμηση, με βάση τις νομικές μου γνώσεις, αλλά και τις πληροφορίες που έχω, είναι ότι θα γελάσει ο κάθε πικραμένος αν ποτέ υπάρξει σχετική καταγγελία-γιατί εξυπακούεται ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι πουθενά μπλεγμένος σε τέτοιες ιστορίες. Άλλωστε, αν ήταν, αν είχε τον παραμικρό φόβο, δεν θα ξεσήκωνε ο ίδιος τόσο πολύ το θέμα της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν θα το αποκάλυπτε, θα έκανε μόκο.

Αλλά τέλος πάντων ας υποθέσουμε ότι εγώ δεν ξέρω η, ότι δεν κρίνω αντικειμενικά η, ότι έχω λάθος εκτιμήσεις και πληροφορίες. Ένα καλό ερώτημα είναι για ποιες δύο ΠΑΕ υποτίθεται ότι γίνεται…έρευνα. Και καλά με το φόβο μηνύσεων κι αγωγών δεν γράφει κανείς ονόματα και διευθύνσεις. Πάντως, εγώ θυμάμαι ότι η κυρία Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, είχε δώσει τις προάλλες μία συνέντευξη εκφράζοντας την άποψη ότι μπορεί να υπάρχει σοβαρό θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με τη…Λάρισα!!!

Ας ξεπεράσουμε το ότι η κυρία Μαρούπα στην υπόθεση της εκδίκασης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης δήλωσε ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία, αλλά ψήφισε ότι δεν πρέπει να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ για…εθνικούς λόγους (!!!) κι ας υποθέσουμε ότι η μία ομάδα για την οποία «ομάδα ειδικών» κάνει έρευνα αναφορικά με τις σχέσεις της με τον Ολυμπιακό είναι όντως η Λάρισα, μία υπερήφανη ομάδα που ιστορικά δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα να την κατηγορήσει κανείς για τίποτα τέτοιο.

Μπορεί κάποιος να απαντήσει στο απλό ερώτημα, γιατί ο ΠΑΟΚ έδωσε δανεικούς στη Λάρισα δύο επίλεκτους ποδοσφαιριστές του, τον Γουάρντα και τον Κάτσε; Τον Γουάρντα, που με τον Ατρόμητο (δανεικό πάντοτε από τον ΠΑΟΚ) είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, και τον Κάτσε, που έπαιξε εκπληκτικά σε ολόκληρο Παναθηναϊκό (επίσης δανεικός από τον ΠΑΟΚ).

Ρε παιδί μου, αφού η Λάρισα μπορεί να είναι δήθεν παράρτημα του Ολυμπιακού (!!!), πώς ο ΠΑΟΚ πάει και δίνει σε ένα «παράρτημα» του Ολυμπιακού, τους δύο καλύτερους δανεικούς του στις 31 Αυγούστου; Ρωτάω εγώ ο αφελής. Και έχοντας δώσει δύο από τους πιο ακριβοπληρωμένους δανεικούς του ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα, θα πάει να την καταγγείλει για…πολυϊδιοκτησία; Σαν να λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα έδινε το περασμένο καλοκαίρι τον Ανδρούτσο και τον Μάνο στην….Ξάνθη και μετά θα την κατήγγειλε ως παράρτημα του ΠΑΟΚ!!!

Κατά τα άλλα, ακούω ότι κύκλοι του ΠΑΟΚ δεξιά κι αριστερά υποστηρίζουν ότι πρέπει να καταργηθούν τα πλέϊ οφ και τα πλέϊ άουτ και πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση της Α΄ Εθνικής από 14 σε 18 ομάδες!!! Έτσι όχι μόνο θα παραμείνουν ο Παναιτωλικός κι η Ξάνθη (όπως κι ο Βόλος βεβαίως), αλλά και θα ανέβουν κατηγορία ο Απόλλωνας κι ο Λεβαδειακός, με τους οποίους ο ΠΑΟΚ έχει πλέον άριστες σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο…

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1250423633274699776

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.