Κουέστα: «Μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Άρης»

Κουέστα: «Μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Άρης»

Gazzetta team
Κουέστα: «Μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Άρης»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα έδωσε συνέντευξη στην Ισπανία, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη.

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη μίλησε στη Voz de Almeria, όπου εκτός της ομάδας του αναφέρθηκε και στην κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, στον τρόπο προπόνησης αυτό το διάστημα και εξέφρασε την ελπίδα να ξαναξεκινήσει σύντομα η αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουέστα:

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα: «Είμαστε σε καραντίνα, όπως στην Ισπανία, αλλά κερδίζουμε χρόνο γιατί ξεκινήσαμε όταν είχαν μολυνθεί γύρω στα 300 άτομα. Δέκα μέρες μετά ήταν 900 τα κρούσματα και περίπου 30 νεκροί. Αν δεν αυξηθούν, τότε θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε σύντομα προπονήσεις, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Ελπίζω εδώ ότι το θέμα θα τελειώσει νωρίτερα και θα μπορέσει να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα με ή χωρίς θεατές. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι πιο ήπιο σε σχέση με την Ισπανία».

Για τον Άρη και τη ζωή στην Ελλάδα: «Είναι ο δεύτερος χρόνος μου στον Άρη. Μια ομάδα μεγάλη και ιστορική και με παθιασμένους οπαδούς. Η Ελλάδα μοιάζει με την Ισπανία και η αγγλική γλώσσα σου ανοίγει πολλές πόρτες. Εδώ όλος ο κόσμος μιλάει αγγλικά».

Για τις προπονήσεις αυτό το διάστημα: «Υπάρχει πλάνο προπονήσεων στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, όπου ο καθένας θέλει, όπως επίσης και στο αθλητικό κέντρο, αλλά σε διαφορετικές ώρες για να μην συγκεντρώνονται πάνω από δύο άτομα. Ελπίζω πως στα μέσα Μαΐου θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα αν τα πράγματα δεν χειροτερέψουν τις επόμενες μέρες με το θέμα του κορονοϊού», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αν κάποιος θέλει να βγει από το σπίτι για να πάει στο σούπερμαρκετ στέλνει ένα μήνυμα σε μια εφαρμογή με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Αν πας για δουλειά στέλνεις ένα άλλο νούμερο και πάει λέγοντας για να σου επιτραπεί να βγεις από το σπίτι, όπως και να προπονηθείς σε εξωτερικό χώρο. Στην Ελλάδα σε αφήνουν να αθληθείς, μπορείς να βγεις, αλλά πάντα έχοντας στείλει μήνυμα από πριν ή διαθέτοντας ένα χαρτί από τον σύλλογο που δικαιολογεί την έξοδό σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα