Καρέρα: «Οι οπαδοί της Σπαρτάκ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Καρέρα: «Οι οπαδοί της Σπαρτάκ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Gazzetta team
Καρέρα: «Οι οπαδοί της Σπαρτάκ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη Ρωσία με αφορμή τα γενέθλια της Σπαρτάκ και τόνισε πως θα θυμάται για πάντα τους οπαδούς της και όσα έζησε εκεί.

Η Σπαρτάκ Μόσχας είχε γενέθλια με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα να παραχωρεί συνέντευξη σε δημοσιογράφο στο Instagram στη Ρωσία.

Ο Καρέρα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Σπαρτάκ καθώς την οδήγησε στον τίτλο, έχοντας ένα ξεχωριστό «δέσιμο» με τους οπαδούς της ομάδας. Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης τόνισε μάλιστα ότι θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του, υπογραμμίζοντας πως λόγω της δουλειάς του στην ΑΕΚ δεν έχει τον χρόνο να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ρωσικής ομάδας.

Επίσης ο Καρέρα ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αγόραζε η ΑΕΚ κάποιον παίκτη από τη Σπαρτάκ, κάτι που ο ίδιος δεν βλέπει και τόσο πιθανό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη Ρωσία:

Για το αν θα γύριζε στη Σπαρτάκ στο μέλλον: «Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στη Σπαρτάκ μια μέρα. Δεν ξέρεις ούτε τι μπορεί να συμβεί αύριο. Αλλά είμαι χαρούμενος που ακόμα με θυμούνται και με αγαπάνε στη Ρωσία. Κι αυτό είναι λόγω των νικών και της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Για το τι θυμάται από τη Σπαρτάκ: «Την πόλη, την ομάδα, τους οπαδούς, τα συναισθήματα, τις νίκες. Οι οπαδοί της Σπαρτάκ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Για το αν βλέπει ματς της Σπαρτάκ: «Όχι, δεν έχω τον χρόνο. Πρέπει να σκέφτομαι την ΑΕΚ και τη δουλειά μου».

Για το παιχνίδι που θα του μείνει αξέχαστο με τη Σπαρτάκ: «Το πιο αξέχαστο ματς είναι αυτό κόντρα στη Σεβίλλη. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις 5-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν θα του άρεσε να αποκτήσει κάποιον παίκτη της Σπαρτάκ στην ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Η τιμή τους είναι υψηλή, αλλά δεν έχουμε πολλά χρήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα