Ολυμπιακός: Η Λεγανές θέλει να κρατήσει τον Γκερέρο και του χρόνου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Λεγανές θέλει να κρατήσει τον Γκερέρο και του χρόνου

bet365

Μπορεί ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να μην είχε κομβικό ρόλο ή μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Λεγανές, όμως η προτελευταία της La Liga σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου.

Η AS χαρακτηριστικά μεταδίδει πως η Λεγανές έχει σημαντικό πρόβλημα με τα συμβόλαια παικτών της διότι αρκετά λήγουν και ενώ έχει και δανεικούς παίκτες, όπως ο Γκερέρο. Τονίζει δε πως ειδικά εάν καταφέρει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία (είναι προτελευταία) θα επιχειρήσει να κρατήσει τον Ισπανό στράικερ του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως δεν έχει παίξει παρά μόνο σε δύο ματς της La Liga δίχως να σκοράρει. Γενικότερα πάντως οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Λεγανές θέλει να κρατήσει τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα