Κουέστα: «Θέλω το Κύπελλο αλλά και να μείνω στον Άρη»

Κουέστα: «Θέλω το Κύπελλο αλλά και να μείνω στον Άρη»

Gazzetta team
Κουέστα: «Θέλω το Κύπελλο αλλά και να μείνω στον Άρη»

bet365

Μήνυμα παραμονής στον Άρη έστειλε ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ δεν έκρυψε και τον πόθο του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Καρφίτσα» και αρχικά τάχθηκε υπέρ του σεναρίου επανέναρξης του Πρωταθλήματος. «Είμαι υπέρ ναι. Είμαι εδώ και θα μου άρεσε να ξαναπαίξουμε, γιατί τόσο καιρό δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή. Θα πρέπει πρώτα όμως να είμαστε 100% σίγουροι πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία μας. Εμένα θα με ενθουσίαζε το γεγονός να παίξω και πάλι είναι η δουλειά μου, μου έχει λείψει πολύ και θέλω όσο τίποτα άλλο να μπω ξανά στο γήπεδο».

Εκτίμησε επίσης ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για όλους τους παίκτες να βρεθούν σε φουλ αγωνιστική κατάσταση. «Όλοι οι συμπαίκτες μου ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που μας έχει δοθεί, θα καταφέρουμε σύντομα να φτάσουμε σε ένα επίπεδο 70-80% σε σχέση με αυτό που ήμασταν πριν έρθει η διακοπή, το να πάμε στο 100% είναι πολύ δύσκολο. Γι' αυτό πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, να συνεχίσουμε την ατομική μας προπόνηση και να σκεφτούμε πως ακόμα και έτσι είμαστε ομάδα, ξέχωρα αν γυμναζόμαστε ο καθένας μόνος του».

Ο Κουέστα αναφέρθηκε και στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν έκρυψε ότι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του. «Είναι το όνειρό μου να πάρω το κύπελλο με τον Αρη. Είναι ένας επιπλέον λόγος που θέλω να ξεκινήσουμε τους αγώνες. Είμαι πολύ χαρούμενος γενικότερα στην Ελλάδα, έχω δεθεί με την ομάδα, τον κόσμο, ξέρω καλά τι σημαίνει γι' αυτούς ένας τίτλος. Μακάρι να το πετύχουμε, είμαστε κοντά. Θα ήταν ένα ιδανικό φινάλε σε μία τέτοια χρονιά με τόσες ανατροπές».

Στον απολογισμό της διετούς παρουσίας του στον Άρη, αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε, αλλά έβαλε θετικό πρόσημο. «Την πρώτη σεζόν ήμουν καλά, ένιωθα μεγάλη σιγουριά και δεν είχε κανέναν τραυματισμό. Φέτος, τραυματίστηκα στον ώμο. Ήταν σοβαρό πολύ. Πέρασα χειρουργείο και όπως γνωρίζετε κατάφερε και επανήλθα στην αγωνιστική δράση πολύ πιο σύντομα από όσο υπολόγιζαν οι γιατροί. Έκανα τα πάντα για να είμαι πίσω γρήγορα και σε καλή κατάσταση. Μετά από λίγο καιρό ξαναχτύπησα, έμεινα έξω και αυτό με πήγε πίσω. Πονούσα πολύ για ένα διάστημα κάτι που δεν μου επέτρεπε να είμαι έτοιμος στο 100%. Συνολικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο απόδοσής μου. Νιώθω πλέον ακόμα καλύτερα και θα το αποδείξω και στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης των πάντων».

Κατέληξε επί των συζητήσεων που έχει με τους «κίτρινους» για την υπογραφή νέου συμβολαίου, στις οποίες όμως διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά. «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Αρη. Θέλω να συνεχίσω και γι' άλλα χρόνια εδώ. Από την πρώτη στιγμή απολαμβάνω τα πάντα. Και εγώ και η αρραβωνιαστικιά μου περνάμε υπέροχα στη Θεσσαλονίκη μας αρέσει πολύ η ζωή εδώ. Για την ώρα όμως δεν μου έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση ανανέωσης και δεν ξέρω τι θα γίνει. Είχαμε κάνει μία κουβέντα, σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά από τότε δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Δεδομένου πως οι ημέρες περνάνε φαντάζομαι πως σύντομα θα γνωρίζω το τι θα γίνει αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα