Βιεϊρίνια: «Τότε κατάλαβα τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του»

Βιεϊρίνια: «Τότε κατάλαβα τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του»

Βιεϊρίνια: «Τότε κατάλαβα τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του»

bet365

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θυμήθηκε και αναφέρθηκε στην πρώτη μέρα που έμαθε το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σ’ ένα άλλο κομμάτι της συνέντευξης που παραχώρησε στο πορτογαλικό κανάλι «Canal 11» θυμήθηκε για το μπέρδεμα που είχε γίνει με τον Μπρούνο Άλβες και την ΑΕΚ, από την οποία είχε περάσει ο Φερνάντο Σάντος.

«Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Πόρτο, Ενρίκε, με κάλεσε και μου είπε ότι υπάρχει ένας Πορτογάλος προπονητής που με θέλει. Μίλησα στο τηλέφωνο και τότε κατάλαβα πως είναι ο Φερνάντο Σάντος! Έπειτα τηλεφώνησα στον Μπρούνο Άλβες, επειδή ήξερα πως έπαιξε στην ΑΕΚ και του είπα ότι πηγαίνω στην ΑΕΚ. Αυτός ξεκίνησε να μου μιλάει για την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο. Στο τέλος με ρώτησε ποιος είναι ο προπονητής. Όταν του είπα ο Φερνάντο Σάντος, μου απάντησε πως ο Σάντος είναι στον ΠΑΟΚ και όχι στην ΑΕΚ», είπε ο 34χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ και θυμήθηκε την πρώτη του μέρα στην Τούμπα:

«Στην πρώτη μας προπόνηση με τον ΠΑΟΚ είδα κάτι περισσότερο από το μισό στάδιο να είναι γεμάτο. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει αυτή η ομάδα για τους οπαδούς της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα