Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για το δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό, το πόσο νοιάζεται τον σύλλογο και τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα ως παίκτης και τεχνικός διευθυντής του κλαμπ.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτελεί ένα κόσμημα πραγματικό, ένα κόσμημα που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού για μια τριετία και υπηρέτησε το Τριφύλλι από την θέση του τεχνικού διευθυντή για έξι μήνες. Ο κόσμος της ομάδας λατρεύει τον Βραζιλιάνο και εκείνος νιώθει ακριβώς το ίδιο για την πρώην του ομάδα.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο instagram, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό. Νοιάζομαι γι’ αυτόν, ενημερώνομαι κι όποτε ακούω το όνομά του αισθάνομαι όμορφα. Είναι πάντα ωραίο ν’ ακούω γι’ αυτό το κλαμπ και αυτή την υπέροχη χώρα. Μου λείπουν πολλά στην Ελλάδα. Η χώρα, οι ευγενικοί της άνθρωποι. Πήρα απεριόριστη αγάπη εκεί. Ήμουν 3,5 χρόνια, πήρα τίτλους, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ως τεχνικός διευθυντής είχα τη τιμή να εκπροσωπήσω τον σύλλογο σε κληρώσεις στην ΟΥΕΦΑ και σε διεθνείς εκθέσεις ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα