Δούκας: «Mήπως θα μας αφαιρέσουν και το κυπελλούχων στη Γενεύη;»

Gazzetta team
Δούκας: «Mήπως θα μας αφαιρέσουν και το κυπελλούχων στη Γενεύη;»

bet365

Τι ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σχολιάζοντας, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, σχετικά δημοσιεύματα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας, απάντησε στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει το περσινό πρωτάθλημα.

«Μέχρι την Ανάσταση, θα έχουμε διαβάσει πως θα μας αφαιρέσουν το κύπελλο του 2001 και την κούπα στη Γενεύη. Το ένα ενδεχόμενο είναι πως ο Ολυμπιακός ξαφνικά μας αγάπησε και θέλει να μας προστατεύσει από μεγαλύτερο κακό. Πιο άγαρμπα είναι αλήθεια, από το σκηνικό που έστησαν στην ΕΕΑ. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έρθουν κι αυτοί στο CAS, ζητώντας και πάλι, να μη εξεταστεί η ουσία της υπόθεσης», ανέφερε.
Συγκεκριμένα, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Αν προσφύγει ο ΠΑΟΚ στο CAS, κινδυνεύει να χάσει το περσινό πρωτάθλημα, κινδυνεύει και με υποβιβασμό...»

Μέχρι την Ανάσταση, θα έχουμε διαβάσει πως θα μας αφαιρέσουν το κύπελλο του 2001 και την κούπα στη Γενεύη. Το ένα ενδεχόμενο είναι πως ο Ολυμπιακός ξαφνικά μας αγάπησε και θέλει να μας προστατεύσει από μεγαλύτερο κακό.

Το άλλο είναι ότι φοβάται το ενδεχόμενο κανονικής δίκης, από δικαστές που αγνοούν την ύπαρξη του mr Bear και της Maroupa. Κι επειδή το τελευταίο το καταλάβαμε όλοι, προσπαθούν αυτή τη φορά να μας αποτρέψουν κατασκευάζοντας κατά φαντασίαν μπαμπούλες.

Πιο άγαρμπα είναι αλήθεια, από το σκηνικό που έστησαν στην ΕΕΑ. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έρθουν κι αυτοί στο CAS, ζητώντας και πάλι, να μη εξεταστεί η ουσία της υπόθεσης.

ΥΓ. Τελικά, όσο απομακρύνονται από τη σκιά του Αυγενάκη, τόσο περισσότερο τρέμουν...».

SUPERLEAGUE NEWS FEED