ΑΕΚ: Ο Βράνιες χαρίζει μία ξεχωριστή φανέλα του σε έναν τυχερό follower! (pic)

ΑΕΚ: Ο Βράνιες χαρίζει μία ξεχωριστή φανέλα του σε έναν τυχερό follower! (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Βράνιες χαρίζει μία ξεχωριστή φανέλα του σε έναν τυχερό follower! (pic)

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες αφού έδωσε τις συμβουλές του για το «μένουμε σπίτι» ανακοίνωσε πως «τρέχει» διαγωνισμό για μια φανέλα του.

Ο Βόσνιος στόπερ της Ένωσης θα χαρίσει σε έναν τυχερό follower στο Instagram τη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία φορούσε ο ίδιος όταν επέστρεψε το καλοκαίρι για να υπογράψει.

«Αυτες τις ημερες #Μενουμε σπιτι. Τηρουμε τα μετρα για την προστασια του εαυτου μας της οικογενειας μας και των συνανθρώπων μας.Αυτη την δυσκολη περιοδο θα ηθελα να κανω εναν απο σας χαρουμενο χαριζοντας του την φανέλα που φορεσα οταν υπεγραψα με την Αεκ περυσι το καλοκαιρι με την υπογραφή μου!

Τα βηματα ειναι απλα:
1.Κανε με follow στο Instagram @ognjen_vranjes
2.Κανε like σε αυτο το post.
3.Κανε mention σε σχολιο κατω απο την φωτο 3 φιλους σου!
Ο τυχερός θα ειδοποιηθει με προσωπικο μηνυμα στο προφιλ του την επόμενη Παρασκευη το απογευμα στις 24.4 Καλη τύχη», έγραψε ο Βράνιες.

Αυτες τις ημερες#Μενουμε σπιτι Τηρουμε τα μετρα για την προστασια του εαυτου μας της οικογενειας μας και των συνανθρώπων μας.Αυτη την δυσκολη περιοδο θα ηθελα να κανω εναν απο σας χαρουμενο χαριζοντας του την φανελλα που φορεσα οταν υπεγραψα με την Αεκ περυσι το καλοκαιρι με την υπογραφή μου! Τα βηματα ειναι απλα: 1.Κανε με follow στο Instagram @ognjen_vranjes 2.Κανε like σε αυτο το post. 3.Κανε mention σε σχολιο κατω απο την φωτο 3 φιλους σου! Ο τυχερός θα ειδοποιηθει με προσωπικο μηνυμα στο προφιλ του την επόμενη Παρασκευη το απογευμα στις 24.4 Καλη τύχη!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα