Κολονέλο: «Στόχος τα προκριματικά του Champions League και το Κύπελλο»

Κολονέλο: «Στόχος τα προκριματικά του Champions League και το Κύπελλο»

Gazzetta team
Κολονέλο: «Στόχος τα προκριματικά του Champions League και το Κύπελλο»

bet365

Ο Τζανλούκα Κολονέλο, βοηθός του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ, μίλησε για τους στόχους της Ένωσης και για την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Ο Κολονέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Avvenire αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ τονίζοντας πως η Ένωση στοχεύει πλέον στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ μίλησε και για το πως βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κολονέλο:

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και την επικοινωνία με την οικογένειά του στην Ιταλία: «Είμαι σε επαφή με την οικογένεια. Η Μισέλ και η Λούκα, τα παιδιά μου 20 και 19 ετών, μου λείπουν γιατί δεν τα έχω αγκαλιάσει από τα Χριστούγεννα, αλλά είναι καλά και τα αισθάνομαι κάθε μέρα».

Για την πορεία της ΑΕΚ μέχρι στιγμής: «Αναλάβαμε, καταφέρνοντας να κάνουμε μια αλλαγή στο κλαμπ, με 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα. Τώρα είμαστε τρίτοι με ενα βαθμο διαφορά από το δεύτερο, επομένως αγωνιζόμαστε για τους προκριματικούς του Champions League, και επιπλέον είμαστε ημι-φιναλίστ στο κύπελλο».

Για τη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ σε επίπεδο προπονήσεων αυτό το διάστημα: «Ο γυμναστής στην ΑΕΚ, ο Τζιόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο, ένας που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Αλμπέρτο Τόμπα, έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα για κάθε παίκτη στο σπίτι, έτσι κάθε μέρα παρακολουθούμε την κατάσταση μέσω Skype. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι στο επίπεδο των άλλων κρατών, επειδή όλα εδώ είχαν μπλοκαριστεί εκ των προτέρων, χωρίς να περιμένουν τις πρώτες θετικές περιπτώσεις. Όντας μια χώρα που ζει στον τουρισμό, η δυσκολία θα έρθει αργότερα».

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Με καλωσόρισαν καλά και με εκτιμούν ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα. Δεν με εξέπληξε το γεγονός ότι η τηλεόραση ήθελε να μεταφέρει το μήνυμά μου. Μεγάλωσα στην Καθολική Δράση, με τον ενοριακό ιερέα που με έκανε να παίξω στην ρητορική ομάδα του Τόλο μόνο αν πήγαινα στη Μάζα την Κυριακή. Ελπίζω ότι μετά από αυτήν την πανδημία, το ποδόσφαιρο και η κοινωνία θα αυξηθούν ξανά προς το καλύτερο. Θα ήθελα να ξεκινήσετε ξανά με πιο ανθρώπινο πνεύμα, αργούς ρυθμούς και μεγαλύτερη προσοχή σε όσους βρίσκονται γύρω μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα