ΑΕΚ: Ο Οικονόμου απαντά σε οπαδούς και συμπαίκτες του (vid)

ΑΕΚ: Ο Οικονόμου απαντά σε οπαδούς και συμπαίκτες του (vid)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Ο Οικονόμου απαντά σε οπαδούς και συμπαίκτες του (vid)

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου απάντησε από το σπίτι του, στις ερωτήσεις του κόσμου αλλά και των συμπαικτών του μέσω του QnA της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η σειρά του Μάριου Οικονόμου ήρθε, για να περάσει από την… ανάκριση του κόσμου. Οι φίλοι της ΑΕΚ έστειλαν το προηγούμενο διάστημα τις ερωτήσεις τους μέσω του Instagram της ΠΑΕ και το ΑΕΚ TV «επισκέφτηκε» τον Έλληνα αμυντικό στο σπίτι του μέσω Skype, προκειμένου να τις απαντήσει.

Κι όχι μόνο σε αυτές, αλλά και σε ερωτήσεις που έστειλαν (με διαφανείς διαδικασίες, μέσω της ίδιας εφαρμογής) τρεις συμπαίκτες του: ο Πέτρος Μάνταλος, ο Παναγιώτης Τσιντώτας και ο Στράτος Σβάρνας. Ο διεθνής στόπερ δεν χάλασε το… χατίρι σε κανέναν.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε ποιος ήταν το πρότυπό του όταν ήταν μικρός, τι επάγγελμα εκτός ποδοσφαίρου ονειρευόταν να ακολουθήσει, ποιον πρώην συμπαίκτη του από την Ιταλία θα έφερνε στην ΑΕΚ, ποιο είναι το αγαπημένο του χόμπι στην καραντίνα και πολλά ακόμη…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα