Super League 1: Η πρώτη δωδεκάδα με τους παίκτες με την πιο μεγάλη πτώση αξίας (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Η πρώτη δωδεκάδα με τους παίκτες με την πιο μεγάλη πτώση αξίας (pics)

bet365

Το Gazzetta.gr αναδεικνύει και την πρώτη 12άδα παικτών της ελληνικής Λίγκας, που με βάση τα στοιχεία του Transfermarkt είχαν την πιο μεγάλη μείωση της αξίας τους από τον Ιούλιο του 2019 και έπειτα.

Στις πρώτες 12 θέσεις υπάρχουν παίκτες από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Σε αντίθεση με το γκρουπ παικτών με την πιο μεγάλη αύξηση που είχε μόνο επιλογές παικτών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ εδώ βρίσκουμε τέσσερις ομάδες στο σύνολο. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παρά την πολύ καλή φετινή σεζόν του, έχοντας μείωση στο 60% ως προς την αξία του. Ο Στοχ είναι 2ος με 55,6%.

Στις πρώτες πέντε θέσεις βρίσκονται ως 3ος ο Μπρούνο Γκασπάρ με 65,7%, 4ος ο Φορτούνης με 20% και 5ος ο Παπέ Σισέ με 33,3%. Ως προς την πρώτη 25άδα σε αυτήν την κατηγορία βρίσκουμε επίσης παίκτες και από τον Άρη αλλά και την ΑΕΛ. Στην Gallery μπορείτε να δείτε το σχετικό πινακάκι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα