Η ολοκλήρωση ή μη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, επηρεάζει όλες τις ελληνικές ομάδες

Gazzetta team
Η ολοκλήρωση ή μη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, επηρεάζει όλες τις ελληνικές ομάδες

bet365

Η UEFA στηρίζει οικονομικά και τους συλλόγους που δεν μετέχουν στο Champions League και στο Europa League, εάν όμως διακοπούν ενδέχεται να μην λάβουν τα χρήματα για τη σεζόν 2019/20

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Δεδομένη προβάλει η πρόθεση της UEFA να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος σε Champions League και Europa League, κάτι που επηρεάζει και τις ελληνικές ομάδες. Όχι μόνο τον Ολυμπιακό που έχει μπροστά του μίνιμουμ τη ρεβάνς με τη Γουλβς και γενικότερα τους «ευρωπαίους», αλλά όλους τους συλλόγους της Super League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιδοτεί και τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας των χωρών-μελών της που δεν μετέχουν στις διοργανώσεις της, μέσω του προγράμματος «Solidarity» που έχει θεσπίσει και στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσό ανέρχεται σε περίπου 250.000 ευρώ ετησίως για κάθε μία. Εφόσον όμως δεν ολοκληρωθούν το Champions League και το Europa League λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είναι πιθανό να μην καταβληθούν τα χρήματα αφού η χρονιά θα λογιστεί ως «χαμένη». Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τα μπάτζετ (αυτά τα χρήματα προορίζονται για ειδικούς σκοπούς) θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα και ήδη οι οικονομικές προβλέψεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο προβάλουν δυσοίωνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα