Παναθηναϊκός: Αναγνώριση από την ECA για το κοινωνικό έργο

Παναθηναϊκός: Αναγνώριση από την ECA για το κοινωνικό έργο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Αναγνώριση από την ECA για το κοινωνικό έργο

bet365

Η ECA, Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων, αναγνώρισε και έκανε ειδική αναφορά στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τα γεύματα που μοιράζει στους άπορους του Δήμου Κορωπίου...

Οι «πράσινοι» βοηθούν τον Δήμο στον οποίο άλλωστε βρίσκεται το προπονητικό κέντρο του συλλόγου και οι μάγειρες του κλαμπ συνεχίζουν τη δουλειά προκειμένου η ομάδα να προσφέρει σε όσους αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα κι ένα πιάτο φαγητό.

«#ΜένουμεΣπίτι και μαγειρεύουμε. Οι μάγειρες μας φτιάχνουν στην κουζίνα του προπονητικού μας κέντρου δωρεάν φαγητό για 60 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ο Δήμος Κορωπίου το μοιράζει! Η δράση δεν σταματάει ούτε το Σαββατοκύριακο!» αναφέρθηκε στα social media των «πράσινων».

Δείτε εδώ την αναφορά της ECA για το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα