ΠΑΟΚ: Νέα ανάρτηση Δούκα με αιχμές κατά Ολυμπιακού… (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Νέα ανάρτηση Δούκα με αιχμές κατά Ολυμπιακού… (pic)

bet365

H νέα τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την απόρριψη της προσφυγής του «Δικεφάλου» από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή αφαίρεσης των 7 βαθμών για τον ΠΑΟΚ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας, με νέα ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο Facebook άφησε αιχμές κατά του Ολυμπιακού.

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Εξ αρχής ο Ολυμπιακός πάσχιζε με κάθε τρόπο να περάσει το μήνυμα, πως οι δικαστές δεν πρέπει να μπουν στην ουσία της υπόθεσης.

Ο ΠΑΟΚ ζητούσε επιτακτικά να γίνει κανονική δίκη και να κρίνουν οι δικαστές, βάσει των στοιχείων.

Αυτών, που ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τους παρουσίαζε ως ατράνταχτα και αδιάσειστα, θυμίζω!

Πως γίνεται άραγε να υπάρχει όπως λένε πολυϊδιοκτησία και να τρέμουν τη δίκη;
Και πως γίνεται από την άλλη εμείς, οι «ένοχοι», να την επιζητούμε;

Στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά, δεν υπάρχει παρόμοια περίπτωση, όπου ο κατήγορος ψάχνει απεγνωσμένα αφορμές για να κρυφτεί κι ο ένοχος δε φοβάται.

Τόσα χρόνια μας συνήθισαν να κερδίζουν αγώνες και τίτλους στα χαρτιά, πλέον μάθαμε πως κατά τον ίδιο τρόπο μπορούν να κερδίζουν και δίκες...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα