Ιβάν Σαββίδης: «Κρύβονται πίσω από τη γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής»

Ιβάν Σαββίδης: «Κρύβονται πίσω από τη γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής»

Ιβάν Σαββίδης: «Κρύβονται πίσω από τη γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής»

bet365

Όλα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή (14/4) έκτακτη τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τα στελέχη και το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καταρχήν, δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός πως σε μια ευνομούμενη χώρα ένα ακόμη δικαστήριο αρνείται να δικάσει επί τοις ουσίας μια υπόθεση και κρύβεται πίσω από μια γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής, φτιαγμένης χωρίς καμία δικλείδα διαφάνειας.

Την ίδια ώρα οι «ασπρόμαυροι» με επίσημη ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν το σκεπτικό της Επιτροπής ως «παραλογισμό άνευ προηγούμενου».

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο κ. Σαββίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες της προσφυγής στο CAS, κάτι που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε προγραμματίσει και αναγγείλει από την πρώτη στιγμή της απόφασης-εισήγησης της ΕΕΑ.

Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από όλα τα στελέχη της ΠΑΕ να διατηρηθεί η αυτοπεποίθηση και η ψυχραιμία. «Πώς είναι δυνατόν κάποιοι δικαστές να αμφισβητούν ευθέως την άποψη πρωθυπουργού και υπουργών που ξεκάθαρα μίλησαν για μη δεσμευτική γνωμοδότηση της ΕΕΑ», αναρωτήθηκε ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου».

«Η σημερινή απόφαση δημιουργεί πολλά αδιέξοδα. Ευτυχώς η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την καραντίνα και εκεί θα πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια που προσπαθούν να μας βάλουν», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα